Xiaomi представила Poco F5 і Poco F5 Pro з шикарними дисплеями і топовими чіпами Snapdragon

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 8 травня, компанія Xiaomi представила два нові смартфони – середньобюджетний Poco F5 і субфлагманський Poco F5 Pro. Обидві новинки отримали нові чіпи Qualcomm, великі дисплеї з високою герцовкою і потужні акумулятори.

Poco F5 Pro – старша модель нової серії з 6,67-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 3200×1440 пікселів за щільності 526 ppi (найвищий показник серед усіх смартфонів Poco), частотою оновлення 120 Гц і частотою дискретизації сенсора 480 Гц. Під екраном розташований оптичний сканер відбитків пальців, а зверху він прикритий захисним склом Gorilla Glass 5. Характеристики дисплея дають змогу з комфортом використовувати його в іграх, де важлива швидкість.

На задній панелі розташований солідний блок із трьома камерами: основною на 64 Мп з підтримкою оптичної стабілізації зображення, надширококутною на 8 Мп і макрооб’єктивом на 2 Мп. Роздільна здатність селфі-камери становить 16 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон отримав минулорічний флагманський чипсет Snapdragon 8+ Gen 1, 8/12 ГБ оперативної і 256/512 ГБ вбудованої пам’яті, а також кастомну систему охолодження LiquidCool VC з випарною камерою з нержавіючої сталі і графітових шарів. Продуктивності пристрою з головою вистачить на стабільну роботу більшості ресурсномістких додатків та ігор.

У Poco F5 Pro встановлений акумулятор на 5160 мАг з підтримкою швидкої дротової зарядки потужністю 67 Вт і бездротової до 30 Вт.

Звичайний Poco F5 пропонує такий самий 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, але з меншою роздільною здатністю – тут вона становить 2400×1080 пікселів. Сканер відбитків пальців тут вбудований у кнопку живлення на бічній грані.

Незважаючи на відмінності в дизайні, молодша версія отримала ідентичні камери з функціями оптичної стабілізації зображення, що і в Pro-моделі.

Poco F5 працює на новітньому чипсеті середнього класу Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 2 укупі з 8/12 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті. Крім того, базова модель серії оснащена батареєю ємністю 5000 мАг з підтримкою тільки дротової зарядки потужністю 67 Вт і 3,5-мм аудіороз’ємом.

На жаль, ціни на новинки поки не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.