Xiaomi Mi 7 показали на нових зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після запуску смартфона Mi MIX 2S минулого місяця китайська компанія Xiaomi тепер готується анонсувати свій флагман наступного покоління – Mi 7. У мережі з’явилися реалістичні зображення пристрою, що розкривають дизайн гаджета і кілька функцій.

Судячи із зображень, Mi 7 отримає «козирок» у верхній частині дисплея, у багатьох схожий на виріз в iPhone X. Крім того, судячи з відсутності сканера відбитку пальців на задній панелі, він буде розташований в екрані, як в Vivo X21 UD і деяких інших моделях. Також смартфон може отримати функцію Face Unlock.

Згідно з чутками, Mi 7 буде підтримувати бездротову зарядку на 7,5 Вт, яку компанія вже використала в Mi MIX 2S. Точно таку ж отримали Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X. Однак матеріал задньої панелі на зображенні дуже нагадує метал – невже бездротової зарядки не буде?

 

Зображення  показують Mi 7 в трьох кольорах: сірий, червоний і синій, і більше поки ніякої інформації про флагмані немає. Втім, з моменту анонса Mi MIX 2S пройшло занадто мало часу, так що анонс Mi 7 можна чекати тільки через пару місяців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.