Названо плюси і мінуси смартфона Motorola з гнучким дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оглядач сайту 9to5Google Бен Шун оцінив прототип складного смартфона з гнучким екраном Motorola Rizr. Загалом експерт дав позитивний відгук.

Головним плюсом він назвав компактний 5-дюймовий дисплей, який при розкритті стає повнорозмірним екраном 6,5″. Шун підкреслив, що розширення екрана смартфона-розкладачки “працює неймовірно добре”.

Але концепція Motorola Rizr, попри зручність використання двох різних смартфонів в одному, не є чимось принципово новим. “Ідея Rizr не сильно відрізняється від Galaxy Flip або власних складних Razr від Motorola”, – зазначив оглядач.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З незручностей фахівець звернув увагу на конструктивні особливості прототипу: під час складання за дисплеєм ховається динамік і селфі-камера. Тому для ведення розмови і використання камери доведеться розгорнути пристрій у повний розмір.

Але є ще один момент: Motorola Rizr – крихкий смартфон. “Для нормальної роботи Rizr необхідний міцний корпус, оскільки без нього тендітна панель оголюється, а рухомі частини легко відчуваються рукою”, – розповів Шун. Прототип легко зламати під час розкладання або складання екрана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.