Huawei представила смартфон Enjoy 60X з батарей на 7000 мА-год – її вистачить на 2 дні активної роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei представила бюджетний смартфон Enjoy 60X, ключовою особливістю якого є досить ємна батарея на 7000 мА-год, що має забезпечити тривалий час автономної роботи.

Новинка отримала великий 6,95-дюймовий IPS-дисплей з частотою оновлення 90 Гц і підтримкою роздільної здатності 1080 × 2376 пікселів. В основі пристрою застосовується Snapdragon 680 – восьмиядерний чипсет середнього рівня, що виготовляється за 6-нанометровим техпроцесом. Він має чотири ядра з частотою на 2400 МГц і чотири ядра на 1900 МГц. Смартфон має на борту 8 Гбайт оперативної пам’яті та пропонує до 512 Гбайт постійної пам’яті.

Основний блок камер Huawei Enjoy 60X складається з 50-мегапіксельного основного датчика і 2-мегапіксельного сенсора для розрахунку глибини сцени. На фронтальному боці пристрою розташована “чубчик”, в якій знаходиться 8-мегапіксельна селфі-камера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як уже говорилося вище, Huawei Enjoy 60X оснащений батареєю ємністю 7000 мА-год, одного заряду якої вистачить як мінімум на два дні активного використання. Щоправда, виробник включив у комплект поставки відносно слабенький за теперішніх часів зарядний пристрій потужністю 22,5 Вт. Версія смартфона з 512 Гбайт постійної пам’яті підтримує реверсивну зарядку. В якості операційної системи Huawei Enjoy 60X використовує HarmonyOS 3.0.

Смартфон буде пропонуватися в п’яти варіантах корпусу: помаранчевому, чорному, білому, зеленому і ще одному чорному, але повністю пластиковому. Виробник не озвучив ціну Enjoy 60X, а також не повідомив дату початку його продажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.