Смартфони

Топ-5 найкращих смартфонів 2023 року

Share

Як швидко летить час! Ще недавно ми обговорювали Топ-5 смартфонів 2020 року, а тепер уже говоримо про найкращі пристрої 2023 року. Ці роки пролетять непомітно, і ми знову будемо розмотувати список найкращих смартфонів минулого десятиліття. У цій статті мова піде про найкращі моделі мобільних телефонів 2023 року.

Samsung Galaxy S23

Ціна: 39 999 грн

Samsung завжди намагається амбітно випустити свою нову лінійку смартфонів. У 2023 році компанія випустила новий гаджет Samsung Galaxy S23 з поліпшеною продуктивністю, вражаючими камерами і гнучким дисплеєм. Ця модель має приємний дизайн, прийнятну вартість і високу продуктивність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple iPhone 14

Ціна: 35 999 грн

Apple продовжує зберігати свою позицію лідера серед виробників смартфонів, і їхній наступний продукт, iPhone 14, не залишив людей байдужими. Цей пристрій може похвалитися кращою камерою, тривалішим часом роботи та збільшеним дисплеєм. Якість фото та відео-зйомки на висоті. Алюмінієвий корпус, збільшена кількість ОЗП і якісний OLED-дисплей – це безумовні переваги цієї моделі.

OnePlus 10 Pro

Ціна: 30 000 грн

OnePlus постійно встигає крокувати в ногу з технічними новинками і створює потужні та надійні смартфони. У 2023 році виробник випустив нову модель мобільного телефону – OnePlus 10 з поліпшеним процесором, роздільною здатністю камери в 108 мегапікселів і швидкою зарядкою на 75 Вт. Тут і висока якість звуку, оскільки встановлено стереодинаміки.

Xiaomi Mi 11T

Ціна: 11 999 грн

Xiaomi швидко зайняла свою позицію серед лідерів ринку завдяки своїй передовій технології та доступній ціні. У 2023 році виробник випустив новий флагман Xiaomi Mi 11T з поліпшеними камерами і дисплеєм, а також з підтримкою 5G. Дизайн смартфона класичний, немає нічого незвичайного, але в цьому його шик.

Google Pixel 7

Ціна: 23 000 грн

Google залишає далеко позаду своїх конкурентів у сфері програмного забезпечення та користувацького інтерфейсу. У 2023 році надійшли в продаж смартфони Google Pixel 7 з найкращою камерою і підтримкою AR-технологій. А також пристрій може похвалитися інноваційною технологією бездротової зарядки.

Щороку випускають величезну кількість смартфонів, проте ці вважаються найбільш якісними у своїй ціновій категорії. Який би ви не обрали, ви ніколи не будете розчаровані. Тож обирайте, і насолоджуйтеся спадщиною передових технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Google представила 7 нових функцій, які з’являться в Android

    Коли ми говоримо про безпеку смартфонів, найчастіше нам розуміють різні механізми захисту від цифрових загроз…

    16.05.2024

    Xiaomi анонсувала USB4-кабель із підтримкою зарядки 240 Вт

    Xiaomi планує випустити новий кабель для заряджання та передачі даних. Він підтримує високу швидкість та…

    16.05.2024

    Huawei Pura70 Ultra порівняли за якістю камер із Samsung Galaxy S24 Ultra

    Насамперед експерт порівняв якість зйомки на фронтальну камеру 4К 60 к/с. На Huawei Pura70 Ultra…

    16.05.2024

    Представлені перші навушники з підтримкою ChatGPT

    Компанія Wooask Technology із Гонконгу випустила унікальні навушники TransBuds A8. Вони підтримують нейромережу ChatGPT, можуть…

    16.05.2024

    6 головних переваг Google Pixel 8a порівняно з Pixel 7a

    Google Pixel 8a щойно вийшов у продаж, і в ньому з'явилося багато оновлень, на які…

    16.05.2024

    Microsoft Edge перестане працювати на старих ПК та ноутбуках

    Компанія Microsoft незабаром випустить оновлену версію браузера Edge, і він виявиться несумісним із деякими моделями процесорів. Це…

    16.05.2024