З’явилися результати тестування нового процесора Snapdragon 8cx Gen4 у бенчмарку Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явився скріншот результатів тестування “таємного” чипа Snapdragon 8cx Gen4 від Qualcomm під кодовою назвою Hamoa. Тест проходив у бенчмарку Geekbench.

Процесор набрав 613 балів в одноядерному режимі та 5241 у багатоядерному. На думку фахівців, таких результатів достатньо, щоб конкурувати з процесорами Apple М-серії. Відомо, що Snapdragon 8cx Gen4 призначений не для мобільних пристроїв, а для ПК і ноутбуків.

Також відомо, що чіп отримає 12 ядер, які будуть розділені на два кластери з 8 і 4 ядрами. Перший кластер працюватиме на частоті до 3,4 ГГц, другий – до 2,4 ГГц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли вийде цей процесор, невідомо. Але імовірно, не раніше 2024 року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.