Смартфони

Телефон із найкращою камерою – рейтинг 2023 року

Share

Перегони за смартфон з найкращою камерою все ще тривають, виробники постійно підштовхують один одного до поліпшення своїх останніх моделей. Проте, є кілька пристроїв, які постійно перевершують інших і заслуговують на вашу увагу.

У цій статті представлено трохи інформації про характеристики кожної камери, а також порівняння з іншими популярними камерами на ринку. З такою кількістю доступних варіантів може бути важко вирішити, який з них підходить саме вам!

Google Pixel 7 Pro

На першому місці я б поставив саме Pixel 7 Pro від Google, так як це не просто хороший, швидкий і потужний смартфон, але і досить якісний камерофон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цього пристрою крім хороших камер, які роблять чудові фото як у денний, так і в нічний час доби, є підтримка функції Photo Unblur, яка буквально може надати старим фотографіям нову чіткість. Це обмежена, вбудована функція, яку отримала серія Pixel 7.

  • Задня камера: 50 Mpx + 48 Mpx + 12 Mpx
  • Фронтальна камера: 10,8 Mpx

Huawei P50 Pro

Смартфони від компанії Huawei, можливо, є неоднозначними для багатьох покупців, але здебільшого вони є дуже хорошими камерофонами.

Huawei P50 Pro – це флагманський смартфон від Huawei, який був випущений у 2021 році. Однією з головних особливостей цього пристрою є його камери, які отримали безліч позитивних відгуків від користувачів та експертів.

Смартфон Huawei P50 Pro оснащений чотирма камерами на задній панелі, включно з 50 Mpx основною камерою, 40 Mpx ширококутною камерою, 64 Mpx телеоб’єктивом і 13 Mpx перископічною камерою. Крім того, на передній панелі пристрою розташована 13 Mpx селфі-камера.

Основна камера смартфона Huawei P50 Pro має світлосильний об’єктив з апертурою f/1.8, оптичну стабілізацію зображення і автофокус на основі лазерної технології. Ця камера може знімати фотографії з високою роздільною здатністю і зберігати деталі навіть у складних умовах зйомки.

Oppo Find X5 Pro

Oppo Find X5 Pro – це смартфон досить високого рівня, який був випущений в 2022 році і отримав безліч позитивних відгуків за свої технічні характеристики, включаючи його камеру.

Камера Oppo Find X5 Pro має три основні об’єктиви:

50 Mpx головний об’єктив, 50 Mpx ширококутний + макро об’єктив об’єктив і 13 Mpx телеоб’єктив. Ці об’єктиви дозволяють зробити якісні фотографії за будь-яких умов освітлення.

Ба більше, Oppo Find X5 Pro має низку функцій, які роблять його камеру особливо зручною для використання. Наприклад, функція оптичної стабілізації зображення допомагає уникнути розмитості в разі, якщо пристрій дещо тремтить у руках. А функція швидкого фокусування уможливлює захоплення об’єктів, що швидко рухаються, зберігаючи їхні деталі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Представлений кнопковий телефон Nokia 220 2024 4G за 40 доларів

    Представлено новий кнопковий телефон Nokia 220 2024 4G, який надійде у продаж 29 квітня. Кнопковий…

    26.04.2024

    Анонсовано недорогий зарядний пристрій realme на 240 Вт

    Компанія realme представила новий потужний зарядний пристрій SUPERVOOC у невеликому корпусі. Воно видає до 240…

    26.04.2024

    Смартфони Huawei Pura 70 отримав функцію роздягання людей на фото

    Розробники Huawei наділили смартфони Pura 70 незвичайною функцією. За допомогою штучного інтелекту зі знімків можна…

    26.04.2024

    Колишні дослідники Apple заснували стартап захисту iOS-пристроїв

    Двоє колишніх співробітників Apple, які працювали на компанію як дослідники кібербезпеки, заснували свій власний стартап.…

    26.04.2024

    Найкращі Android-планшети 2024 року: який варто купити

    Якщо колись найкращі Android-планшети слугували більш доступною альтернативою iPad, то сьогодні вони є самостійними пристроями,…

    26.04.2024

    Назва Samsung Galaxy S24 FE підтверджена офіційно

    Нещодавно ми почули, що Samsung працює над Galaxy S24 FE, який буде представлений наприкінці 2024…

    26.04.2024