Перероблений дизайн кнопок iPhone 15 Pro показали в новому витоку

Офіційно залишилося менше півроку до того, як Apple представить лінійку iPhone 15. Хоча нинішнє сімейство iPhone 14 все ще залишається одним з найкращих телефонів для покупки в 2023 році, його наступник майже напевно стане найпотужнішим флагманом на ринку в цьому році.

Окрім покращення базової продуктивності, Apple також представить деякі помітні зміни в дизайні своїх смартфонів високого класу – iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max (або, можливо, iPhone 15 Ultra). Це включає в себе новий набір ємнісних кнопок, згідно з більшістю повідомлень і ще одним нещодавнім витоком.

Відео, опубліковане 9to5Mac у спеціальній статті, яку вперше перепостив ShrimpApplePro, наводчик з досить надійним послужним списком, демонструє дизайн iPhone високого класу цього року у всій його красі. Кнопки були переосмислені і тепер повністю ємнісні.

https://twitter.com/vnchocotaco/status/1637837336158560256?s=61&t=tVgK-X9pDVxf0YjbwnW47g

Регулятори гучності замінено на одну твердотільну кнопку, а перемикач вимкнення звуку перетворено на кнопку відключення звуку. Користувачам, швидше за все, доведеться сильно натиснути на останню, щоб увімкнути беззвучний режим.

У відео також висвітлюються інші менш помітні зміни в дизайні, такі як закруглені краї, які надають iPhone Pro естетичний вигляд, що нагадує сучасні 14-дюймові та 16-дюймові MacBook Pro. Кілька інших повідомлень також вказують на можливість менших рамок і титанової рамки на нових телефонах преміум-класу.

Коротше кажучи, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max чекає серйозний макіяж. З іншого боку, ванільні iPhone 15 і iPhone 15 Plus збережуть звичний дизайн своїх попередників, без твердотільних кнопок і химерних вигинів. Тим не менш, вони, швидше за все, відмовляться від вирізу і приймуть Dynamic Island, який наразі можна знайти лише на Pro.

Для довідки: дебют лінійки iPhone 15 очікується десь у вересні, тож у Apple ще є достатньо часу, щоб внести деякі зміни. Отже, всю цю інформацію слід сприймати з певною часткою скептицизму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я