Смартфони

На рендерах показали Galaxy Z Flip 5 з величезним дисплеєм

Share

Коли Samsung вперше випустила Galaxy Z Flip у 2020 році, головною претензією був розмір зовнішнього 1,1-дюймового дисплея розкладачки, який показував сповіщення та вхідні дзвінки, а також дозволяв користувачам керувати потоковим мультимедіа. Але розмір зовнішнього дисплея був набагато меншим, ніж 2,7-дюймовий зовнішній екран Quick View на Motorola Razr (2020). Samsung вирішила, що збільшить розмір зовнішнього дисплея Galaxy Z Flip у майбутніх моделях.

У минулорічному Galaxy Z Flip 4 зовнішній дисплей збільшився до 1,9 дюйма, але все ще відставав від 2,7-дюймового дисплея Quick View на Razr (2022). А цього року на ринку розкладачок з’явився новий гравець – Oppo Find N2 Flip з величезним (порівняно з іншими) 3,3-дюймовим зовнішнім дисплеєм. Тим не менш, дисплей Quick View Razr пропонує найбільшу функціональність, і ходять чутки, що цього року екран Quick View стане набагато більшим, можливо, покриваючи всю передню панель.

Але Samsung не збирається сидіти склавши руки. Galaxy Z Flip 3 і Galaxy Z Flip 4 були найбільш продаваними складними смартфонами у 2021 і 2022 роках відповідно. Минулого місяця надійний інформатор Ice universe поширив твіт, в якому йдеться про те, що Galaxy Z Flip 5 матиме зовнішній дисплей, більший за 3,3-дюймовий екран першого розкладачки Oppo.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як згадує SamMobile, інформатор на ім’я SuperRoader опублікував рендери Galaxy Z Flip 5, які показують два різних зовнішніх екрани для Galaxy Z Flip 5. Невеликий дисплей поруч з подвійною камерою буде показувати обмежену інформацію, таку як час, відсоток заряду акумулятора і AR Emojis. Більший 3,4-дюймовий дисплей покривав би решту площі спереду, коли телефон складений. Цей дисплей мав би співвідношення сторін 1:1,038, що робить його максимально наближеним до квадрата.

На цьому більшому екрані відображатимуться сповіщення, віджети та швидкі налаштування без необхідності відкривати телефон. Екран також можна використовувати як видошукач. Ми б хотіли, щоб на ньому можна було розміщувати деякі додатки, але поки що незрозуміло, наскільки функціональним буде цей дисплей.

Рендер Galaxy Z Flip 5 також включає плоскі бокові сторони і закруглені кути. Розкладачка повинна закриватися без зазору завдяки новому шарніру типу “крапля”. Телефон може працювати на розігнаному Snapdragon 8 Gen 2 для Galaxy і матиме більші датчики зображення, ніж 12-мегапіксельні датчики, що використовуються для основної та надширококутної камер на Galaxy Z Flip 4. Також важливою є ємність акумулятора, яка минулого року була збільшена до 3700 мАг з 3300 мАг у попередньому році. Цього року очікується ще одне збільшення.

Ми очікуємо побачити Galaxy Z Flip 5 у серпні цього року разом з Galaxy Z Fold 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів

    Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу…

    03.05.2024

    В мережу потрапили маркетингові матеріали Google Pixel 8a

    До офіційного анонсу Google Pixel 8a ще більше десяти днів. І все ж, ми вже…

    03.05.2024

    Розкрито ціну розумного кільця Amazfit Helio Ring

    Гаджет для активного способу життя представили ще у січні на виставці CES 2024. Компанія Amazfit…

    03.05.2024

    У ChatGPT з’явився режим “Інкогніто” для приватного спілкування з ботом

    Веб-версія ChatGPT отримала відразу два цікаві нововведення. Вони надають користувачеві більше контролю над своїми чатами,…

    03.05.2024

    Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

    Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За…

    03.05.2024

    Чому не варто купувати дорогий смартфон

    Давно минули ті часи, коли тільки за великі гроші можна було отримати якісний надійний смартфон…

    02.05.2024