На рендерах показали Galaxy Z Flip 5 з величезним дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли Samsung вперше випустила Galaxy Z Flip у 2020 році, головною претензією був розмір зовнішнього 1,1-дюймового дисплея розкладачки, який показував сповіщення та вхідні дзвінки, а також дозволяв користувачам керувати потоковим мультимедіа. Але розмір зовнішнього дисплея був набагато меншим, ніж 2,7-дюймовий зовнішній екран Quick View на Motorola Razr (2020). Samsung вирішила, що збільшить розмір зовнішнього дисплея Galaxy Z Flip у майбутніх моделях.

У минулорічному Galaxy Z Flip 4 зовнішній дисплей збільшився до 1,9 дюйма, але все ще відставав від 2,7-дюймового дисплея Quick View на Razr (2022). А цього року на ринку розкладачок з’явився новий гравець – Oppo Find N2 Flip з величезним (порівняно з іншими) 3,3-дюймовим зовнішнім дисплеєм. Тим не менш, дисплей Quick View Razr пропонує найбільшу функціональність, і ходять чутки, що цього року екран Quick View стане набагато більшим, можливо, покриваючи всю передню панель.

Але Samsung не збирається сидіти склавши руки. Galaxy Z Flip 3 і Galaxy Z Flip 4 були найбільш продаваними складними смартфонами у 2021 і 2022 роках відповідно. Минулого місяця надійний інформатор Ice universe поширив твіт, в якому йдеться про те, що Galaxy Z Flip 5 матиме зовнішній дисплей, більший за 3,3-дюймовий екран першого розкладачки Oppo.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як згадує SamMobile, інформатор на ім’я SuperRoader опублікував рендери Galaxy Z Flip 5, які показують два різних зовнішніх екрани для Galaxy Z Flip 5. Невеликий дисплей поруч з подвійною камерою буде показувати обмежену інформацію, таку як час, відсоток заряду акумулятора і AR Emojis. Більший 3,4-дюймовий дисплей покривав би решту площі спереду, коли телефон складений. Цей дисплей мав би співвідношення сторін 1:1,038, що робить його максимально наближеним до квадрата.

На цьому більшому екрані відображатимуться сповіщення, віджети та швидкі налаштування без необхідності відкривати телефон. Екран також можна використовувати як видошукач. Ми б хотіли, щоб на ньому можна було розміщувати деякі додатки, але поки що незрозуміло, наскільки функціональним буде цей дисплей.

https://youtu.be/EFLvv_dO7xI

Рендер Galaxy Z Flip 5 також включає плоскі бокові сторони і закруглені кути. Розкладачка повинна закриватися без зазору завдяки новому шарніру типу “крапля”. Телефон може працювати на розігнаному Snapdragon 8 Gen 2 для Galaxy і матиме більші датчики зображення, ніж 12-мегапіксельні датчики, що використовуються для основної та надширококутної камер на Galaxy Z Flip 4. Також важливою є ємність акумулятора, яка минулого року була збільшена до 3700 мАг з 3300 мАг у попередньому році. Цього року очікується ще одне збільшення.

Ми очікуємо побачити Galaxy Z Flip 5 у серпні цього року разом з Galaxy Z Fold 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.