Google Pixel 8 Pro на перших зображеннях від надійного джерела

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки в мережі з’являються фотографії ще не анонсованого Pixel 7a, авторитетний інсайдер OnLeaks разом із порталом Smartprix опублікували якісні рендери майбутнього Pixel 8 Pro. Джерело не тільки розкрило дизайн наступного флагманського “гуглофона”, а й поділилося деякими подробицями про особливості пристрою.

Як видно, Google Pixel 8 Pro збереже фірмовий дизайн із горизонтальним блоком камер. Як і в попередника, у новинки буде три датчики з різною оптикою: ширококутною, ультраширококутною і телеоб’єктивом-“перископом”. Крім того, під спалахом можна помітити новий модуль. Це може бути лазерний автофокус або навіть LiDAR, як у смартфонах Apple.

За даними OnLeaks, смартфон отримає плоский 6,52-дюймовий дисплей з отвором під фронтальну камеру вгорі по центру. Габарити пристрою становитимуть 162,6 x 76,5 x 8,7 мм, а в ділянці камери товщина пристрою становитиме 12 мм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентацію Pixel 8 Pro разом зі звичайним Pixel 8 варто очікувати в жовтні цього року. Передбачається, що “серцем” обох апаратів стане новий фірмовий процесор Google Tensor G3, побудований за 3-нм техпроцесом Samsung. Є ймовірність, що разом з ними Google представить свій перший складаний смартфон.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.