iPhone Xs буде дешевший, ніж iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2018 році на ринок потраплять три смартфони Apple. Аналітики прогнозують, що iPhone Xs буде дешевший свого попередника.

Мінг-Чи-Куо з KGI Secirities або краще джерело про смартфони Apple, повідомляє про три iPhone в 2018 році. Apple випустить iPhone 9 з ЖК-екраном діагоналлю 6,1 дюйма, iPhone Xs з екраном AMOLED діагоналлю 5,8 дюйма і iPhone Xs Plus з великим екраном AMOLED з діагоналлю 6,5 дюйма. Кожен з них повинен бути оснащений камерами TrueDepth і функцію FaceID. В iPhone 9 буде 3D Touch і фотоапарат.

У питанні цін висловився аналітик RBC Capital, який вважає, що Apple знизить ціну на наступний iPhone X. Xs буде коштувати 899 доларів, тобто на 100 доларів менше, ніж модель 2017 року. Найдешевший з трійки iPhone 9 коштуватиме 799 доларів, а iPhone Xs Plus 999 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це не перший раз, коли ми чуємо про дешеві iPhone в 2018 році. Вартість виробництва падає і фінальна ціна пристрою стане нижчою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОbad-android.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.