Смартфони

На Amazon Samsung Galaxy S22 Ultra продається зі значною знижкою

Share

Враховуючи, що більшість людей користуються своїми телефонами протягом двох-трьох років, має сенс інвестувати в телефон, який слугуватиме їм довгі роки. Флагманські телефони зазвичай дорогі, тому вам краще придбати модель попереднього покоління, наприклад, фантастичний Galaxy S22 Ultra від Samsung, який зараз є у продажу.

Galaxy S22 Ultra – один з найбільш багатофункціональних телефонів на ринку. Дивно, як Samsung вклав у нього стільки технологій, зробивши його одним з найкращих телефонів на базі Android.

Телефон має витончений дизайн і чудовий 6,8-дюймовий екран з частотою оновлення 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з його визначних особливостей є божевільна 108-мегапіксельна основна камера, яка робить неймовірно деталізовані знімки. Її доповнюють 12-мегапіксельна надширококутна камера, 10-мегапіксельна телефотокамера з 3-кратним зумом та 10-мегапіксельна перископічна телефотокамера з 10-кратним оптичним зумом. Телефон має значно більший діапазон зуму, ніж більшість інших телефонів, що дозволяє робити чіткі знімки віддалених об’єктів. Масив камер також робить чіткі та ясні знімки в умовах недостатнього освітлення, з чим можуть зрівнятися лише деякі телефони.

Galaxy S22 Ultra працює на базі чіпа Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, а його продуктивність є надзвичайно плавною. Пристрій оснащений потужним акумулятором на 5000 мАг, якого вистачить на цілий день. Він пропонує швидку дротову зарядку потужністю 45 Вт, а також підтримує бездротову та зворотну бездротову зарядку.

Ще однією особливістю, яка відрізняє цей телефон від інших топових телефонів, є вбудоване перо S Pen, яке швидко реагує на натискання і є надзвичайно корисним у випадках, коли ви хочете зробити швидку замітку або підписати документ. Телефон ще має щонайменше чотири роки підтримки програмного забезпечення.

Базова версія Galaxy S22 Ultra з 128 ГБ пам’яті коштує $1 199,99, але Amazon продає його за $899,99, тож ви зможете заощадити $300. Звичайно, Galaxy S23 Ultra вже вийшов, але цей телефон коштує $1 199, і він не є кардинальним оновленням порівняно з S22 Ultra, і пересічному користувачеві може бути складно знайти різницю між цими двома телефонами.

Якщо ви досвідчений користувач, то Galaxy S22 Ultra може бути кращим варіантом, ніж Galaxy S23 Plus, який коштує $999, має гіршу камеру і не має S Pen.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024