На Amazon Samsung Galaxy S22 Ultra продається зі значною знижкою

Враховуючи, що більшість людей користуються своїми телефонами протягом двох-трьох років, має сенс інвестувати в телефон, який слугуватиме їм довгі роки. Флагманські телефони зазвичай дорогі, тому вам краще придбати модель попереднього покоління, наприклад, фантастичний Galaxy S22 Ultra від Samsung, який зараз є у продажу.

Galaxy S22 Ultra – один з найбільш багатофункціональних телефонів на ринку. Дивно, як Samsung вклав у нього стільки технологій, зробивши його одним з найкращих телефонів на базі Android.

Телефон має витончений дизайн і чудовий 6,8-дюймовий екран з частотою оновлення 120 Гц.

Однією з його визначних особливостей є божевільна 108-мегапіксельна основна камера, яка робить неймовірно деталізовані знімки. Її доповнюють 12-мегапіксельна надширококутна камера, 10-мегапіксельна телефотокамера з 3-кратним зумом та 10-мегапіксельна перископічна телефотокамера з 10-кратним оптичним зумом. Телефон має значно більший діапазон зуму, ніж більшість інших телефонів, що дозволяє робити чіткі знімки віддалених об’єктів. Масив камер також робить чіткі та ясні знімки в умовах недостатнього освітлення, з чим можуть зрівнятися лише деякі телефони.

Galaxy S22 Ultra працює на базі чіпа Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, а його продуктивність є надзвичайно плавною. Пристрій оснащений потужним акумулятором на 5000 мАг, якого вистачить на цілий день. Він пропонує швидку дротову зарядку потужністю 45 Вт, а також підтримує бездротову та зворотну бездротову зарядку.

Ще однією особливістю, яка відрізняє цей телефон від інших топових телефонів, є вбудоване перо S Pen, яке швидко реагує на натискання і є надзвичайно корисним у випадках, коли ви хочете зробити швидку замітку або підписати документ. Телефон ще має щонайменше чотири роки підтримки програмного забезпечення.

Базова версія Galaxy S22 Ultra з 128 ГБ пам’яті коштує $1 199,99, але Amazon продає його за $899,99, тож ви зможете заощадити $300. Звичайно, Galaxy S23 Ultra вже вийшов, але цей телефон коштує $1 199, і він не є кардинальним оновленням порівняно з S22 Ultra, і пересічному користувачеві може бути складно знайти різницю між цими двома телефонами.

Якщо ви досвідчений користувач, то Galaxy S22 Ultra може бути кращим варіантом, ніж Galaxy S23 Plus, який коштує $999, має гіршу камеру і не має S Pen.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.