Смартфони

OnePlus Ace 2V – чудовий смартфон. Чому більше ніхто не вміє робити так само добре і недорого

Share

OnePlus не перестає дивувати. За останні три роки фірма настільки захопилася створенням різних смартфонів, що в її модельному ряду з’явилися як дорогі преміальні флагмани, так і посередні бюджетники на Helio G35. У цьому місці важливо знайти золоту середину, що запропонує топову швидкість роботи одночасно з доступною ціною.

Найкраще під такі критерії підходить орієнтована на Китай лінійка Ace, яка вийшла настільки вдалою, що її первісток з’явився в офіційному російському роздробі. І у нового OnePlus Ace 2V є всі шанси повторити долю свого попередника.

Посудіть самі, при китайській ціні в 2299-2799 юанів (від 330 до 400 доларів) смартфон пропонує справжню флагманську начинку. Процесор Mediatek Dimensity 9000, від 12/256 до 16/512 ГБ пам’яті, акумулятор на 5000 мАг з 80-ватною зарядкою, пристойний 6.74″ AMOLED-екран з роздільною здатністю 2772×1240 пікселів, Bluetooth 5.3, NFC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На чому ж тут заощадили? Очевидно, на камерах і парочці деяких дрібниць. Так основний сенсор Omnivision на 64 МП не має оптичної стабілізації, а додаткові модулі так взагалі не цікаві – ширик на 8 МП і макро на 2. Крім цього в якості захисного скла стоїть не розпіарена Gorilla Glass, а більш дешевий аналог від Asahi. Все це можна пробачити з урахуванням ціни.

А ще мені сподобався зовнішній вигляд смартфона. Він багато в чому вторинний, зате не має ні градієнтів, ні величезних безглуздо оформлених камер. Все строго і лаконічно, як у якого-небудь Samsung Galaxy S23. На місці важіль беззвучного режиму і фірмовий зелений колір.

Ось так дивишся на OnePlus Ace 2V за 330 доларів, порівнюєш його з аналогічним Tecno Phantom X2 за 550 доларів і починаєш розуміти, що з цим світом щось не так. Чому OnePlus може зробити такий смартфон, а інші виробники ні? Хіба це так складно – поставити флагманський процесор і не гнути цінник, уявивши себе відомим брендом?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: OnePlus
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024