Характеристики OnePlus Nord CE 3 злили у мережу перед презентацією

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Днями в Інтернет вибігли характеристики очікуваного багатьма OnePlus Nord CE 3. Чи такий він хороший і чи варто його чекати? У цій статті я поділюся з тобою всіма витоками інформації та специфікаціями, які з’явилися про цей смартфон. Погнали!

Коли вийде смартфон?

Згідно зі звітом, OnePlus Nord CE 3 очікується до випуску у липні цього року. Тим часом іншу модель – OnePlus Nord 3 також очікується до випуску між серединою червня та липнем. Тож, схоже, шанувальникам OnePlus є чого чекати цього літа!

Не так уже й довго лишилося чекати за фактом!

Який у нього буде екран?

Очікується, що OnePlus Nord CE 3 буде оснащений 6,72-дюймовим дисплеєм FHD+ AMOLED з частотою оновлення 120 Гц. Це суперечить попереднім витокам, які передбачали, що телефон буде оснащений IPS LCD екраном. Якщо це правда, то дисплей телефону стане справжньою насолодою для наших очей!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чому? Та все просто! Екран має ряд переваг, включаючи більш плавне та чуйне сенсорне управління, більш плавні анімації, більш чіткі та яскраві кольори, глибший чорний колір, ширші кути огляду, а також чіткі та різкі зображення та текст. Загалом, про наші очі хочуть подбати і це, безсумнівно, добре!

Що під капотом?

За чутками, майбутній OnePlus Nord CE 3 буде оснащений восьмиядерним чіпсетом Snapdragon 782G, у парі з 8 або 12 ГБ оперативної пам’яті та 128 або 256 ГБ вбудованої пам’яті. Це означає, що телефон буде швидким та ефективним, і у нас буде достатньо місця для зберігання всіх наших улюблених програм та файлів.

А що на рахунок ігор?

На рахунок ігор не турбуйся! Чіпсет включає графічний процесор Adreno 619, який розроблений для забезпечення плавної та чуйної графічної продуктивності в іграх та інших додатках з інтенсивним використанням графіки. Це означає, що ми зможемо легко грати у свої улюблені ігри, не парячись на рахунок плавності роботи.

Характеристики OnePlus Nord CE 3 злили у мережу перед презентацією!  Чи варто чекати на новий смартфон?

Що по камерах?

Що стосується оптики, очікується, що OnePlus Nord CE 3 буде оснащено трьома задніми камерами, включаючи 50-мегапіксельний основний сенсор Sony IMX890, 8-мегапіксельний надширококутний об’єктив та 2-мегапіксельний макрооб’єктив. Цей набір повинен забезпечити приголомшливі фотографії та відео, будь то селфі з твоїм котиком або зйомка твого двору перед під’їздом.

Для спілкування відеочатом з друзями, як очікується, на борту буде 16-мегапіксельним сенсором, розміщеним у центральному вирізі у верхній частині дисплея. Таким чином, чи робиш ти селфі або береш участь у відеоконференції, скрізь ти виглядатимеш чудово! Навіть не сумнівайся! Ну, якщо хочеш, можеш сумніватися! Але небагато!

Що там по акумулятору та зв’язку?

Згідно зі звітом, телефон буде оснащений вбудованим у дисплей датчиком відбитків пальців та акумулятором ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкого заряджання 80 Вт. Це означає, що телефон зможе витримати ваш напружений спосіб життя, і тобі не доведеться так часто турбуватися про те, що батарея розрядиться протягом дня.

Про те скільки часу тримає зарядку твій телефон, пиши в коментарях! Не соромся! Перевіримо у кого розряджається швидше!

Що стосується можливостей підключення, очікується, що OnePlus Nord CE 3 матиме дводіапазонний Wi-Fi, 5G, 4G LTE, Bluetooth та порт USB Type-C. Таким чином, ти зможеш залишатися на зв’язку незалежно від того, де ти перебуваєш і чим займаєшся.

Заключна думка

В цілому, OnePlus Nord CE 3 виглядає як непоганий смартфон, оснащений непоганими функціями та технічними характеристиками. Як людина, яка чекає на вихід цього телефону, можу сказати що я чекаю моменту коли зможу помацати його і подивитися, як він працюватиме в реальних умовах. Якщо ти плануєш у майбутньому купити новий смартфон, думаю OnePlus Nord CE 3 безперечно варто розглянути! Чекати не довго, липень не за горами!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.