Топ-3 смартфони за співвідношенням ціна-якість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. ONEPLUS 10T

Ціна: 23 000 грн

Цей телефон спочатку базується як неймовірно потужний смартфон. Процесор Snapdragon 8+ Gen1 дозволяє грати у будь-які ігри. Так як його екран підтримує 120Гц , то ставати зрозуміло навіщо потрібно було ставити такий процесор. Також камери у нього можуть змагатися з іншими флагманами, але все ж таки вони гірші, ніж у попередньої моделі (OnePlus 9). Екран, як і у всіх телефонів цієї компанії приголомшливий: 6,7 дюймів і OLED-панель роблять насиченими кольори.

Яскравість досягає 800 ніт , це дає можливість користуватися ним комфорт на вулиці. У більшості флагманів яскравість досягає 1100 ниток, але й за ціною вони дорожчі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Redmi 10C

Ціна: 6 499 грн

Тут уже ціна суттєво відрізняється від попереднього телефону. Його виділяє великий екран 6,71 дюймів разом із процесором Snapdragon 680. Витримає майже будь-які ігри. Камера на 50 Мп цього телефону знімає на рівні деяких флагманів, також присутній нічний режим. Загалом головна перевага телефону полягає у знімках, відео виходять гіршими.

3. Samsung Galaxy A33 5G

Ціна: 11 999 грн

У ньому виробник спробував догодити кожному користувачеві. Процесор Exynos 1280 від Samsung і екран Super AMOLED теж від Samsung. Камери майже такі самі, як у попередній версії (Samsung Galaxy A32), але з невеликими покращеннями. Звичайно є стерео звук . Ця лінійка Samsung розрахована під звичайних користувачів, які витрачають невеликі гроші на смартфон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.