Huawei Mate 20 отримає фантастичну особливість, якої немає навіть в Galaxy S9 і iPhone X

Щоб смартфон добре купували, його виробник повинен додати в нього саме передове технічне оснащення і реалізувати підтримку безлічі різних можливостей. Сьогодні стало відомо про те, що флагманський телефон Huawei Mate 20, презентація якого очікується восени 2018 року, отримає фантастичну особливість, якої немає навіть в Galaxy S9 і iPhone X, не кажучи вже про інші мобільні пристрої, але не всі.

Тайванське видання DigiTimes запевняє, що відразу після Huawei Mate 10, випущеного в кінці 2018 року, китайська корпорація представить публіці не Mate 11, як вважає більшість, а Mate 20. На це вказує те, що в лінійки P цей виробник відразу перейшов від номера 10 до 20. у іншому модельному ряді очікуються точно такі ж зміни, інакше велика ймовірність, що покупці заплутаються, тому що занадто велика різниця в цифрах зіб’є їх з пантелику.

Експерти запевняють, що фантастичною особливість Huawei Mate 20 стане вбудований в дисплей ультразвуковий сканер відбитків пальців від компанії Qualcomm. Даний компонент в три рази дорожче звичайних дактилоскопічних модулів, але зате його можна розташувати під екраном, що і потрібно виробникові. Очікується, що американський чіпмейкер Qualcomm завершить роботу над даним модулем влітку 2018 року, тому китайський флагман може стати першим в світі телефоном з новим компонентом.

Плюс ультразвукового сканера відбитків пальців в тому, що він відмінно розпізнає відбитки навіть у випадках, коли пальці є брудними або мокрими. Крім цього, новому китайському флагману приписують саме передове технічне оснащення, яке дозволить йому перевершити Samsung Galaxy S9, Xiaomi Mi 7, iPhone X і інші телефони топового рівня, які на той момент будуть доступні для покупки. Оскільки Huawei P20 Pro оснащений потрійною фотокамерою , то велика ймовірність побачити таку саму фотокамеру в новому Huawei Mate 20.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.