Названо усі мінуси нових iPhone 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно компанія Apple представила чотири нових смартфона iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Plus та iPhone 14. Останній являється найдешевшим з даної лінійки та саме про нього буде мова.

Ми хочемо звернути увагу на те ,що iPhone 13 по своїх властивостях та характеристиках потужностей мало чим відрізняється від свого “старшого брата”, і чи варто міняти “шило на мило” вирішувати звісно вам. Ми підготували декілька фактів для вас.

Дисплей та зовнішній вигляд смартфонів залишився таким самим, не зважаючи, що попередник iPhone 14 був важчим всього на 2 грама та різниця у товщині складає 0.15 мм. При цьому з’явився лише новий один колір, це бузковий. Та слід вважати, що уся тильна сторона складається з екрану, а підібрати будь-який колір, який забажає ваша душа допоможе чохол.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екран залишився незмінним, розробники даного смартфона залишили такий самий “чубчик”, який багато кому не був до вподоби.

Інженери Apple також вирішили не заморочуватись та поставили застарілий процесор A15 Bionic, хоч він і є потужний за своїми характеристиками. Також розробники повідомили, що вони покращили програмне забезпечення та збільшили оперативну пам’ять з 4 Гб до 6 Гб натякаючи на те, що його буде достатньо для нового гаджета. Для вашого розуміння, то у iPhone 14 Pro вже встановлений A16.

На презентація представники компанії Apple заявили, що вони вдосконалили камеру, збільшивши фізичний розмір діафрагми f 1.6 до f 1.5, що дозволяє сенсорам отримувати більше світла. Цим натякаючи, що буде значно краща якість картинки при зйомці в темноті, але судячи з характеристик, змін неозброєним оком не вдасться помітити. Також додано ефект, який застосовують при зйомці фільмів, який дозволить зображенню менше смикатись при зйомці в русі. На цьому у змінах камери, на жаль, все.

Також повідомили, що покращилась програмна обробка відео та зображень.

Цікавою новинкою у смартфонів Apple стала можливість надсилання екстрених повідомлень через спутник, у гаджетах вбудований супутниковий зв’язок. На превеликий жаль, дана функція не буде працювати у нашій країні та країнах Європейського союзу через велику відстань до супутника. Доступною на даний момент вона буде лише для Сполучених Штатів Америки та Канади. Чи дійде це нововведення і до нас наразі невідомо, але перспектив чесно кажучи дуже мало.

Також у нових iPhone є функція, яка показує чи потрапив власник пристрою в дорожньо-транспортну пригоду. Знову ж таки, дана функція зв’язку з екстреними службами на території нашої держави не працюватиме в iPhone.
Слід відмітити, що не сильно покращилось енергоспоживання. iPhone 14 став працювати на кілька відсотків довше. Розробники не сильно заморочились на рахунок цього, навіть китайські гаджети тримають заряд батареї значно довше.

Проаналізувавши цю інформацію ми дійшли висновку, що суттєвих змін між поколіннями не відбулось. Немає сенсу міняти iPhone 13 на його наступника iPhone 14 чи версію 14 Plus, а краще купити найпотужнішу серію iPhone 14 Pro, якщо ви маєте таку можливість.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.