Виявляється, OnePlus 11 не боїться морозу. Смартфон може нормально заряджатися при –20 °C

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лі Цзе з OnePlus Technology повідомив, що OnePlus 11 не боїться холоду, підтримує роботу при сильних негативних температурах і може заряджатися при –20 °C.

Користувач Weibo, який придбав смартфон OnePlus 11, заявив, що був вражений часом автономної роботи та продуктивністю OnePlus 11 при зйомці при температурі нижче 0 градусів за Цельсієм.

Повідомляється, що при зарядці в холодних умовах OnePlus 11 автоматично визначає температуру навколишнього середовища та нагрівається за рахунок процедури завантаження процесора, так що батарея знаходиться в робочому стані для заряджання в комфортних для акумулятора умовах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У OnePlus 11 виробник використав технологію генетичної реорганізації пам’яті, отримавши більше 30 основних патентів на цю технологію. Виробник заявив, що завдяки цій технології OnePlus 11 з максимальним обсягом пам’яті 16 ГБ проблема підгальмовування мобільних телефонів на базі Android вирішена.

OnePlus 11 отримав 6,7-дюймовий екран з роздільною здатністю 2K, однокристальну систему Snapdragon 8 Gen 2, основну камеру, що включає датчики зображення з роздільною здатністю 50, 48 і 32 Мп, а також 16-мегапіксельну фронтальну камеру. Місткість акумулятора – 5000 мА•год, смартфон підтримує 100-ватну зарядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.