Чому iPhone коштує дорожче за Android — експерт пояснив різницю в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть дошкільнята знають, що iPhone дорожче, ніж їхні аналоги на Android. Виявляється, такому стану справ може бути розумне пояснення. Принаймні, так кажуть затяті шанувальники пристроїв Apple.

Смартфони iPhone створюють у 12 разів більше людей, ніж Android

Ви коли-небудь замислювалися, чому смартфони з логотипом Apple такі дорогі, порівняно з аналогами на Android?

Зрозуміло, крім таких питань, як престиж, бренд чи мода. Розібратися у цьому питанні нам допомагає новий керівник виробництва смартфонів від Apple, створений на заводі Foxconn.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Йдеться про Майкла Чанга, який підтвердив, що люди, які працюють над створенням айфонів, повинні характеризуватись певною спеціалізацією. Таким чином, на одній складальній лінії iPhone працює 1200 співробітників.

Цікавіше те, що Чанг стверджує, фабрикам, які відповідають за складання китайських Android-смартфонів, достатньо лише 100 осіб, щоб випустити готовий пристрій. Це означає, що на складальних лініях Apple працює у дванадцять разів більше співробітників!

На жаль, співробітник Apple не розкрив, які саме компанії з Піднебесної він мав на увазі. При цьому багато прихильників телефонів компанії з Каліфорнії вбачають у словах Чанга виправдання найчастіше непристойно високих цін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.