Компанія Tecno представила доступний смартфон за 85 доларів із сучасними характеристиками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Tecno поповнила лінійку своїх смартфонів доступною за ціною моделлю. Це Tecno Spark Go 2023 року.

Апарат оснащений дисплеєм з матрицею IPS та діагоналлю 6,56 дюйма. Роздільна здатність екрану відповідає формату HD+ і дорівнює 1612 на 720 пікселів. Частота оновлення складає 60 Гц.

У краплеподібному вирізі нагорі екрана розміщена фронтальна камера з роздільною здатністю 5 МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На задній панелі два модулі камери. Основний – з роздільною здатністю 13 МП, допоміжний для отримання ефекту боке має мінімальну роздільну здатність – 0,1 МП. Камера доповнена подвійним світлодіодним спалахом, підтримує режим панорами та HDR.

Працює смартфон на простому чотириядерному процесорі MediaTek Helio A22 у поєднанні з 3 ГБ або 4 ГБ оперативної пам’яті, залежно від версії. Об’єм постійної пам’яті дорівнює 32 чи 64 ГБ. Існує слот під карту пам’яті MicroSD. Вбудований графічний процесор PowerVR GE8320.

На телефоні встановлена ​​операційна система Android 12, яка функціонує разом із фірмовим інтерфейсом виробника Tecno – HiOS 12.0.

Місткість батареї дорівнює 5000 мАг. Потужність заряджання становить 10 Вт. Роз’єм під зарядку – порти USB Type-C.

В наявності аудіороз’єм 3,5 мм Детальніше Є сканер відбитків пальців, розміщений на задній панелі. Вбудовані модулі Wi-Fi 802.11 та Bluetooth 5.0.

Tecno Spark Go 2023 пропонується у трьох кольорах – чорний, фіолетовий та зелений.

Смартфон оцінено у 85 доларів. Насамперед продажі Tecno Spark Go 2023 розпочнуться в Індії, пізніше він приїде до інших країн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.