Apple вигадала, як підняти попит на iPhone 15 Plus. Вам не сподобається

Компанія Apple хоче збільшити ціну на одні моделі майбутньої лінійки iPhone 15, щоб зробити інші привабливішими. Про це пише MacRumors.

Раніше ми розповідали, що Apple збирається переглянути ціни на майбутню лінійку iPhone 15 з урахуванням досвіду продажу 14 моделей. Зважаючи на все, розглядався навіть варіант зі зниженням цін, але здається він не прижився. Натомість з’явився інший вихід – про нього повідомляють свіжі інсайди.

Згідно з джерелом, компанія Apple хоче підвищити вартість iPhone 15 Pro та iPhone 15 Ultra у порівнянні з iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Мета цього подорожчання зробити більш привабливим майбутній iPhone 15 Plus. Схоже, компанія вирішила, що знижувати ціну вже нікуди, тому набагато простіше підняти прайс на конкуруючі моделі.

У грудні повідомлялося, що Apple серйозно стурбована продажами iPhone 14 Plus. Зараз ця модель коштує всього на 100 доларів дешевше, ніж iPhone 14 Pro і найчастіше дорівнює в ціні торішньому iPhone 13 Pro Max, який ще залишився в магазинах і в усьому кращий за новий «плюс».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.