Названо найкращі бюджетні смартфони Xiaomi 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча компанія Xiaomi з’явилася на ринку тільки в 2010 році, вона вже встигла завоювати кохання мільйонів користувачів по всьому світу. Китайський виробник має багато бюджетних моделей у своєму арсеналі, але ці 3 є найкращими у співвідношенні ціна-якість.

Poco M5s

У Poco M5s компанії Xiaomi вдалося вмістити все, що потрібно смартфону середнього цінового сегмента. Це, здавалося б, нічим не примітний пристрій стане ідеальним компаньйоном для тих, хто любить технологію AMOLED .

Але насамперед, Poco M5s приваблює співвідношенням ціни та якості. Як і Redmi Note 11 (про нього пізніше), Poco M5s має 6,43-дюймовий AMOLED-дисплей , яскравість якого, як стверджується, становить понад 1000 нит. Батарея смартфона Poco ємністю 5000 мАг заряджається досить швидко при потужності до 33 Вт .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усередині смартфона процесор MediaTek Helio G95 , який може використовувати до 6 ГБ оперативної пам’яті. У базовій комплектації з 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ вбудованої пам’яті ціна Poco M5s становить до 10 тисяч гривень.

На момент написання цієї статті версія з 6 ГБ оперативної пам’яті недоступна для покупки.

Redmi 10

Ціна Xiaomi Redmi 10 не заважає йому мати широкі можливості: 6,5-дюймовий дисплей з частотою 90 Гц, NFC, камера 50 МП, акумулятор ємністю 5000 мАч і стереодинаміки. Процесор MediaTek SoC Helio G88 забезпечує хорошу повсякденну та ігрову продуктивність.

Цей наступник Redmi 9 має солідну конфігурацію з 4 ГБ оперативної пам’яті, вбудованою пам’яттю до 128 ГБ та акумулятором, який підтримує швидку зарядку 18 Вт .

Redmi 10 не підтримує 5G, але він пропонує дві функції, які повинні виділити смартфон із загальної маси: 50 МП основна камера та частота оновлення 90 Гц . Це не унікальні точки продажу (у Poco M5s приблизно ті ж характеристики), але смартфон зміг завоювати кохання користувачів.

Ціна Redmi 10 варіюється і зараз становить до 8 тисяч гривень.

Redmi Note 11

Це своєрідна комбінація двох попередніх моделей, яка увібрала в себе лише найкраще. Найдоступніша модель серії Note 11 отримала 6,43-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою 90 Гц і максимальною яскравістю до 1000 ніт .

Усередині смартфона знаходиться процесор Qualcomm Snapdragon 680 , який супроводжується оперативністю LPDDR4X і сховищем UFS 2.2 .

Вбудований акумулятор ємністю 5000 мАг підтримує 33-ватну швидку зарядку , а відповідний зарядний пристрій входить у комплект постачання. Завершує характеристики Redmi Note 11 бічний датчик відбитків пальців та вбудований 3,5-мм аудіороз’єм .

Ціна базової комплектації ( 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ вбудованої ) становить 7 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.