Користувачі AnTuTu назвали оптимальний обсяг пам’яті смартфону

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники AnTuTu опублікували статистику переваг користувачів бенчмарку за обсягом пам’яті смартфонів. Його результати підбивають підсумки 2022-го, і демонструють популярність «флагманських» характеристик, що значно зросла.

В опитуванні про об’єм ОЗП, що віддається перевагу, зниження кількості голосів наприкінці року продемонстрували всі варіанти, крім 12 ГБ. Про бажання купити смартфон із таким обсягом оперативної пам’яті заявили на 2,5% більше користувачів, ніж у третьому кварталі 2022-го. При цьому більшість голосів (41,2%) набрала варіанта відповіді «8 ГБ», яку обрали 41,2% респондентів.

В опитуванні за обсягом внутрішньої пам’яті максимальний показник також демонструє зростання: значення 512 ГБ отримало схвалення 11% від загальної кількості опитаних. При цьому порівняно з минулим кварталом знизилася кількість голосів за варіанти із накопичувачами на 128 та 256 ГБ. Останній, втім, все ще залишається затребуваним (55,2%). Не виключено, що цього року виробники смартфонів врахують «народну» тенденцію та запропонують більше моделей із розширеними обсягами пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.