Названо смартфони які варто купити у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефони Android бувають всіх розмірів, форм та варіантів дизайну. Чи шукаєте ви великий телефон, маленький телефон, телефон, який складається, телефон для ігор або щось просто красиве, у нас для вас бували різні добірки. Тепер я хочу не ділити моделі на категорії, а назвати ті, які готовий завжди радити незалежно від переваг користувачів. Вони будуть актуальними ще мінімум півроку, а з комфортом користуватися ними можна буде ще кілька років. Тому давайте назвемо їх і виберемо найкращі варіанти, на які варто звернути увагу при виборі новинки.

Pixel 7 – найбільш довгоочікуваний телефон

Pixel 7 – це досконалість у порівнянні з Pixel 6. Він, звичайно, не радикально відрізняється від попередника, і немає сенсу оновлюватися, якщо ви вже використовуєте Pixel 6, але люди, які перейшли зі старих Pixel (або інших телефонів), будуть неймовірно задоволені новинкою .

Як і у випадку з будь-яким телефоном Pixel, камера відразу впадає у вічі, як найкраща функція. Дивно, що Google вдалося створити за ці роки, і ви отримаєте зображення найвищого класу за будь-якого освітлення. Процесор Google Tensor G2, крім іншого, дає Google можливість виконувати вражаючу обробку фотографій та відео за допомогою штучного інтелекту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча Tensor G2 не такий швидкий, як новітні процесори Qualcomm, Google компенсує це функціями штучного інтелекту, завдяки яким телефон здається по-справжньому розумним. Миттєве голосове диктування — одна з таких речей.

Pixel 7 поставляється з Android 13 і отримає три оновлення Android у майбутньому. Хотілося б мати щонайменше 4 роки, але незважаючи на це, Pixel 7 гідний того, щоб рекомендувати його до покупки. Є ще версія Pro, але вона дорожча, а звичайна версія коштує відносно недорого і напрочуд збалансована — це саме те, що потрібно, щоб звернути на нього увагу. Хоча з мінусів я наголошу, що красивий металевий корпус камери дуже легко дряпається.

Samsung Galaxy S22 – найкращий компактний телефон

Samsung торік безперечно представила найкращий компактний телефон, який ви знайдете. З ним може посперечатися Asus Zenfone 9, але якщо вибирати один, то однозначно виберу саме S22. Моє тестування цього пристрою було найкращим у 2022 році.

Хоча у S22 6,1-дюймовий екран, він мініатюрний – всього 146 мм, що на цілих 17,3 мм коротше, ніж у S22 Ultra. А ще він легкий, тому його приємно тримати та використати. Незважаючи на те, що Samsung зменшила розмір, вона не прогавила жодних функцій. Тут є екран AMOLED із частотою 120 Гц та процесор Snapdragon 8 Gen 1. Ви також отримуєте ті ж чудові камери, що й S22+, рейтинг IP68 та бездротову зарядку.

Нарешті, S22 також отримає ті ж чотири гарантовані оновлення ОС Android, що і його старші брати. Єдиним недоліком телефону є акумулятор ємністю 3700 мАг. Він може працювати протягом дня, але не більше того – і коли вам потрібно його зарядити, ви маєте зарядку потужністю лише 25 Вт. Це не дуже повільно, але не так швидко, як можуть конкуренти.

Samsung Galaxy Z Flip 4 – найкращий складаний телефон

Після багатьох років доробок та покращень Samsung Galaxy Z Flip 4 здається більшості людей ідеальною складною моделлю. Почасти це справді так. Але навіть якщо він не ідеальний, він найкращий із того, що є на ринку.

Сам телефон став міцнішим, ніж будь-коли, з рамою з армованого алюмінію та склом Gorilla Glass Victus+ на обох половинах задньої панелі. Усередині знаходиться складне скло, яке на 45% міцніше, ніж у торішнього телефону, а нова, попередньо встановлена ​​захисна плівка для екрану була допрацьована і має кращий клей, ніж у попередні роки, який не відшаровуватиметься, позитивно позначаючись на терміні служби пристрою.

Samsung запакувала у Flip 4 батарею на 400 мАч більше, ніж у Flip 3, і щоб зробити ситуацію ще кращою, встановила всередину процесор Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Він не тільки швидше, ніж у лінійці Galaxy S22, але і показує найкращий час автономної роботи.

Як і минулого року, тут немає телеоб’єктива, тому збільшення більш ніж у 2 рази у додатку камери виглядає сумнівною витівкою. Зовнішній дисплей, як і раніше, невеликий і має обмежені можливості, але деякі безкоштовні програми (відкривається в новій вкладці) розширюють його можливості.

Samsung Galaxy А53 5G – найкращий телефон середнього класу

Серія Samsung Galaxy A є найбільш продаваною, і всім зрозуміло чому. Цей телефон пропонує все, що потрібно в новому смартфоні без додавання деталей, які піднімають ціну.

Цього року Samsung змінила процесор, замінивши традиційний чіпсет Snapdragon на власний Exynos 1280. Він працює швидше у всіх областях, навіть якщо він не є достатньо потужним для вимогливих ігор. Крім того, завдяки дисплею з частотою 120 Гц суперплавне прокручування змусить ваш старий телефон почуватися так, ніби він з іншого століття. Ймовірно, це одне з найкращих оновлень, які будь-коли отримували смартфони.

Samsung також оновила датчики камери, тому результати виглядають краще ніж будь-коли, навіть якщо характеристики на папері виглядають так само, як у A52, загальне поліпшення помітно навіть без прямого порівняння.

Найбільшим недоліком є ​​втрата 3,5 мм роз’єму, який був компенсований Samsung додаванням додаткових 500 мАч до акумулятора. Це добре, адже часто від нього просто відмовляються. А тут ми хоча б отримали щось натомість. А ось слот microSD зберегли, що робить покупку менш дорогою моделлю телефону на 128 ГБ привабливішою.

OnePlus Nord N20 5G — найкращий недорогий телефон

Серія OnePlus Nord ставала все кращою та кращою з кожною ітерацією, і OnePlus Nord N20 5G здається правильним поверненням до статусу, який передбачався для моделі спочатку. Тепер поєднання невеликої вартості з відмінними характеристиками робить його набагато схожим на бюджетний флагман, ніж телефон середнього рівня.

Самі собою ці характеристики загроші практично унікальні. AMOLED-екран, Snapdragon 695 та 64-мегапіксельна камера – все при ньому. Але це не означає, що у телефоні немає недоліків. Nord N20 поставляється з Android 11, що дуже дивно з огляду на те, що Android 12 був доступний більше шести місяців, коли телефон був запущений. Мало того, оновлення Android 12 – єдине велике оновлення ОС, яке цей телефон має отримати. Сам собою цей факт неприємний, але за невисоку ціну йому можна це пробачити.

Red Magic 7S Pro — найкращий ігровий телефон

Redmagic 7S Pro розроблений, щоб вибити всіх конкурентів із рейтингів продуктивності завдяки своєму особливому дизайну та системі охолодження. Стиль безперечно агресивний і відлякає деяких людей, але якщо ви хочете грати та вигравати, Redmagic 7S Pro завжди буде забезпечувати неймовірно високу частоту кадрів.

Nubia упакувала Snapdragon 8+ Gen 1 всередину разом із власним ігровим співпроцесором Nubia Red Core 1. А для охолодження використовується RGB-вентилятор зі швидкістю обертання 20 000 об/хв. Оскільки цей телефон не стримується пасивною системою охолодження, він може працювати набагато швидше та набагато довше, ніж будь-який інший, який ви можете купити.

Недоліком є ​​те, що Redmagic 7S Pro не є водо- і пиленепроникним, так як активний вентилятор відкриває доступ до процесора, що обдувається, для всіх сторонніх складових.

Дизайн включає ультразвукові кнопки на бічній панелі телефону, які діють як тригери ігрового контролера, коли телефон утримується в альбомній орієнтації. Їх можна налаштовувати, як і маленький екран на задній панелі.

Телефон отримав плавний AMOLED-дисплей з частотою 120 Гц та високою роздільною здатністю 2400×1080, завдяки якому ігри виглядають набагато краще, ніж на інших пристроях. Всередині знаходиться масивна батарея ємністю 5000 мАг , що важливо, оскільки в цьому телефоні є активний вентилятор, що охолоджує, який потрібно живити. А ще тут є 18 ГБ ОЗП та 512 ГБ постійної пам’яті.

Камери не такі гарні, як у традиційних телефонів у цій категорії, але тут ви платите саме за апаратне забезпечення та доповнення, орієнтовані на ігри, а не за ”цивільні” речі. Коротше кажучи, якщо вам потрібен ігровий телефон, який буде найкращим на сьогоднішній день, Redmagic 7S Pro це те, що вам потрібно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.