Categories: Смартфони

5 кращих програм для роботи з Android – смартфонами на комп’ютері

Share

Смартфон – такий гаджет, який може працювати як самостійно, так і в зв’язці з комп’ютером. Сьогодні ми розглянемо найпопулярніші і кращі програми, що дозволяють зв’язати мобільний пристрій з ПК, ноутбуком або планшетом на базі Windows.

AirDroid

AirDroid дозволяє вивести екран смартфона на комп’ютер і управляти мобільником за допомогою миші, клавіатури або тачпада: запускати додатки, встановлювати або видаляти їх, працювати з камерою і файлами. Ця програма також може виводити на комп’ютері повідомлення від додатків, встановлених на смартфоні, і відповідати на SMS і повідомлення в месенджерах.

Налаштування AirDroid ускладнена тим, що вимагає включити на смартфоні опції для розробників і активувати режим налагодження через USB, але зробити це досить просто: потрібно відкрити системні налаштування, перейти в розділ «Про телефон» кілька разів натиснути на версію Android, поки не активізуються налаштування для розробників, а потім перейти до них і дозволити налагодження при підключенні до комп’ютера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Безкоштовна версія програми володіє обмеженою функціональністю, а за доступ до всіх її можливостей доведеться платити абонентську плату 1,99 долара в місяць або 19,99 долара на рік.

Vysor

Vysor віддзеркалює на комп’ютер зображення зі смартфона і дозволяє робити скріншоти або працювати з мобільними додатками, використовуючи клавіатуру і мишу. При наявності Pro-аккаунта можна «ділитися» смартфоном з декількома комп’ютерами. Такий аккаунт коштує 2,5 долара в місяць, 10 доларів в рік або 40 доларів назавжди.

Textto

Textto фокусується не на створенні дзеркального екрану або повідомлень, а на роботі з листуванням. Це SMS-клієнт, за допомогою якого можна читати SMS та відповідати на повідомлення з комп’ютера. Textto випущений в десктопному варіанті, а також у вигляді веб-версії.

Pushbullet

Pushbullet виводить на комп’ютер повідомлення від мобільних додатків і дозволяє отримувати і відправляти SMS, обмінюватися текстом і файлами між кількома пристроями. У платній версії сервісу, який коштує 4,99 долара в місяць або 39,99 долара на рік, більш високий ліміт на відправку файлів, а також передбачена безлімітна можливість відповідати на повідомлення в месенджерах і виробляти певні дії з додатками (наприклад, видаляти непотрібні листи прямо через повідомлення на ПК).

Photos Companion

Photos Companion – додаток, розроблений експериментальною студією Garage, який належить компанії Microsoft. З його допомогою можна відправляти фотографії зі смартфона на комп’ютер без використання інтернету (для цього вони повинні бути підключені до спільної мережі). Налаштування додатків проводиться за допомогою QR-коду, а фотографії з’являються в стандартному додатку «Фото» в Windows 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • Все программы очень платные и некоторые из них неудобные.
    Надо добавить MyPhoneExplorer. Программа бесплатная не считая просьбы доната, умеет показывать экран, передавать на него нажатия, читает/пишет смс, перекачивает фото, синхронизирует любые папки между смартфоном и бб, видит все звонки, календари и будильник. Имеет независимые профиля для каждого телефона с опциональной защитой паролем и может подключаться как по кабелю так и по вайфаю или бт. Также может быть портабельной. Из недостатков - не поддерживает двухсимочники и экран работает только по кабелю.
    Короче прога мастхэв однозначно!

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024