Смартфони

Виробники смартфонів з якими ви назавжди забудете про лаги та зависання

Share

Кожен з вас купуючи собі смартфон хоче собі максимально швидку і плавну роботу, але на жаль багато виробників не можуть це надати і часто різного роду лаги, глюки та підвисання зустрічаються навіть на флагманських смартфонах, які здавалося б повинні бути буквально без недоліків. дуже пристойних грошей

У цій статті хочу розповісти вам про кількох виробників смартфонів, з якими ви назавжди забудете про лаги та зависання. А якщо в крайніх випадках вони і зустрічатимуться, то явно в рази в менших кількостях, ніж у конкурентів.

Google Pixel

У нас смартфони від Google особливої ​​популярністю не користуються тому що їх можна купити далеко не у всіх магазинах, реклами по телевізору у них немає, та й загалом у мережі їх обговорюють набагато менше. Тому часто Google pixel можна зустріти тільки у справжніх поціновувачів смартфонів і взагалі не дарма.

Смартфони від цієї компанії не мають жодної оболонки і працюють на чистому Android, що дозволяє їм мінімізувати причини, з яких смартфон починає підвисати і підтуплювати. Сподіваюся серед тих, хто читає цю статтю, знайдуться власники Google pixel, відпишіть, будь ласка, у коментарях чи траплялися у вас подібні проблеми?

iPhone

Як би хтось не критикував iPhone і як би я цього не робив він уже багато років залишиться одним із найстабільніших і найнадійніших смартфонів. Власники діляться на два типи: Перший тип – це люди, які женуться за брендом, думаючи, що шматок металу і скла з логотипом відкусаного яблука підніме їх статус в очах оточуючих і другий тип це звичайні люди з хорошим рівнем доходу, яким від смартфона потрібні базові функції і вони купують стабільний смартфон на кілька років.

Купуючи останній iPhone, можна бути впевненим, що він не почне у вас тупити навіть через 4 роки використання. Той же IPhone X, що вийшов ще в 2017 році, досі стабільно працює незважаючи на безліч інших недоліків.

OnePlus

Своїм постійним читачам я вже напевно набрид зі своїм oneplus, тому що хвалю його занадто часто, але як мені здається небезпідставно, адже у своїй ціновій категорії це найстабільніший смартфон із усіх представлених на ринку.

Стабільність є однією з головних його переваг. Я користуюся своїм OnePlus 9 pro вже другий рік і міняти не планую незважаючи на те, що вийшов він ще в березні 2021. За весь цей час жодного разу не було ситуації, коли він би почав класти або тупити, хоча були моменти, коли навантажував я його дуже пристойно.

Думаю це пов’язано з тим, що oneplus на відміну від тих же Xiaomi, Huawei, Samsung випускають не так багато пристроїв і якісно все проробляють до виходу нової моделі, у той час як вище перераховані виробники грішать тим, що часом випустять напівсиру модель, а потім випускають оновлення, де допилюють свої косяки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

View Comments

  • Google pixel 6/6 pro вийшли доволі забагованими девайсами, як для Google, так як це був перший смартфон із власним чіпом Tensor, але з оновленнями все виправили, хіба що апаратно 6 серія має невдалий gsm модуль від Samsung, який при поганому сигналі споживає надто багато енергії і нагріває смартфон.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    OpenAI представила GPT-4o

    OpenAI оголосила про випуск нової флагманської моделі генеративного ІІ під назвою GPT-4o, повідомляє TechCrunch. Нову модель планують…

    14.05.2024

    Смартфони Sony втрачають позиції на тлі успіху Google Pixel

    В останні роки ринок смартфонів зазнав значних змін, і одним із ключових гравців, які вплинули…

    14.05.2024

    Apple почне продавати шолом Vision Pro за межами США

    Apple готується розпочати продаж своєї гарнітури доповненої реальності Vision Pro в Європі та Азії, прагнучи…

    14.05.2024

    Нові iPad оснащені меню здоров’я батареї, що включає лічильник циклів та опцію обмеження зарядки до 80%

    В останніх моделях iPad Air та iPad Pro з'явилося нове меню «Здоров'я» акумулятора (Battery Health)…

    14.05.2024

    Миючий пилосос Dyson WashG1 працює без всмоктування (відео)

    Dyson представила миючий пилосос WashG1, який відрізняється від інших подібних моделей унікальною конструкцією: він позбавлений…

    14.05.2024

    7 способів обійти захист від скидання налаштувань до заводських налаштувань на пристроях Samsung

    Перевірка облікового запису Google, також відома як захист від скидання до заводських налаштувань, є інтегрованою…

    14.05.2024