Виробники смартфонів з якими ви назавжди забудете про лаги та зависання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен з вас купуючи собі смартфон хоче собі максимально швидку і плавну роботу, але на жаль багато виробників не можуть це надати і часто різного роду лаги, глюки та підвисання зустрічаються навіть на флагманських смартфонах, які здавалося б повинні бути буквально без недоліків. дуже пристойних грошей

У цій статті хочу розповісти вам про кількох виробників смартфонів, з якими ви назавжди забудете про лаги та зависання. А якщо в крайніх випадках вони і зустрічатимуться, то явно в рази в менших кількостях, ніж у конкурентів.

Google Pixel

У нас смартфони від Google особливої ​​популярністю не користуються тому що їх можна купити далеко не у всіх магазинах, реклами по телевізору у них немає, та й загалом у мережі їх обговорюють набагато менше. Тому часто Google pixel можна зустріти тільки у справжніх поціновувачів смартфонів і взагалі не дарма.

Смартфони від цієї компанії не мають жодної оболонки і працюють на чистому Android, що дозволяє їм мінімізувати причини, з яких смартфон починає підвисати і підтуплювати. Сподіваюся серед тих, хто читає цю статтю, знайдуться власники Google pixel, відпишіть, будь ласка, у коментарях чи траплялися у вас подібні проблеми?

iPhone

Як би хтось не критикував iPhone і як би я цього не робив він уже багато років залишиться одним із найстабільніших і найнадійніших смартфонів. Власники діляться на два типи: Перший тип – це люди, які женуться за брендом, думаючи, що шматок металу і скла з логотипом відкусаного яблука підніме їх статус в очах оточуючих і другий тип це звичайні люди з хорошим рівнем доходу, яким від смартфона потрібні базові функції і вони купують стабільний смартфон на кілька років.

Купуючи останній iPhone, можна бути впевненим, що він не почне у вас тупити навіть через 4 роки використання. Той же IPhone X, що вийшов ще в 2017 році, досі стабільно працює незважаючи на безліч інших недоліків.

OnePlus

Своїм постійним читачам я вже напевно набрид зі своїм oneplus, тому що хвалю його занадто часто, але як мені здається небезпідставно, адже у своїй ціновій категорії це найстабільніший смартфон із усіх представлених на ринку.

Стабільність є однією з головних його переваг. Я користуюся своїм OnePlus 9 pro вже другий рік і міняти не планую незважаючи на те, що вийшов він ще в березні 2021. За весь цей час жодного разу не було ситуації, коли він би почав класти або тупити, хоча були моменти, коли навантажував я його дуже пристойно.

Думаю це пов’язано з тим, що oneplus на відміну від тих же Xiaomi, Huawei, Samsung випускають не так багато пристроїв і якісно все проробляють до виходу нової моделі, у той час як вище перераховані виробники грішать тим, що часом випустять напівсиру модель, а потім випускають оновлення, де допилюють свої косяки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.