OnePlus представить смартфон OnePlus 11 та інші новинки 7 лютого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus анонсувала захід Cloud 11, який проходитиме в Індії 7 лютого. Воно буде присвячено презентації нових пристроїв компанії, включаючи флагманський смартфон OnePlus 11 5G та бездротові навушники OnePlus Buds Pro 2.

На даний момент про новинки мало що відомо, але виробник вже повідомив, що смартфон OnePlus 11 5G буде оснащуватися інтерфейсом користувача з фірмовим меню оповіщень, яке дозволяє легко перемикатися між звуковими режимами, яке було у OnePlus 10, але чомусь не було у OnePlus 10T . Також відомо, що камера пристрою розроблялася разом із Hasselblad. З упевненістю можна припустити, що апаратною основою новинки стане продуктивний процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

Що стосується нових навушників OnePlus Buds Pro 2, то, за заявою виробника, вони забезпечать насичене стереозвучання кристальної чистоти. На жаль, розробники не розкрили більше інформації про майбутні новинки, зазначивши, що окрім смартфона та навушників на презентації користувачів чекають інші сюрпризи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно OnePlus пообіцяла випускати основні оновлення ОС протягом чотирьох років для деяких своїх смартфонів, які будуть випущені наступного року. Хоча спочатку бренд намагався випускати конкурентоспроможні смартфони, які можна було б продавати дешевше пристроїв від лідерів ринку, зараз компанія суттєво просунулась у преміум-сегменті, випустивши OnePlus 10 Pro за ціною $899. Відзначимо також, що приблизно в той же час, коли відбудеться захід OnePlus, компанія Samsung представить нові смартфони серії Galaxy S23.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.