Власники майбутніх iPhone 15 Ultra заплатять за “збереження норми прибутку”: смартфон стане дорожчим

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Згідно з новим витоком, стартова ціна майбутнього iPhone 15 Ultra складе $1299, що на $200 вище за стартову ціну iPhone 14 Pro Max. За словами інсайдера, вища ціна обумовлена ​​зростанням виробничих витрат, необхідністю зберегти норму прибутку, а також включенням до корпусу титану.

Реклама

За даними інсайдера LeaksApplePro, стартова ціна iPhone 15 Ultra становитиме $1299 (стартова ціна iPhone 14 Pro Max становила $1099). Повідомляється, що це буде найбільший стрибок цін в історії iPhone.

LeaksApplePro пояснює, що зростання виробничих витрат та інфляції, а також необхідність підтримувати норму прибутку, є основними причинами підвищення ціни. Повідомляється, що останніми роками Apple зіткнулася зі зниженням маржі, і тепер компанія вдається до підвищення цін, щоб компенсувати ці втрати.

Крім того, очікується, що iPhone 15 Ultra буде оснащений рядом нових і покращених функцій, включаючи більш якісні матеріали, такі як титан, який значно міцніший і дорожчий за нержавіючу сталь, що використовувалася в попередніх моделях.

Але, як завжди, варто дочекатися офіційної інформації.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ