Топ-5 найкращих безкоштовних додатків, які обов’язкові до встановлення на будь-який Android смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для смартфонів під керуванням ОС Android доступна величезна кількість програм на будь-який смак та колір. Однак, як це зазвичай буває, не всі з них корисні. Якщо ви тільки-но починаєте знайомство з телефоном або просто цікавитеся, які програми ми вважаємо найпотрібнішими – ця стаття для вас. 

№5 – Дія

Як би скептично люди не ставилися до Держпослуг, це справді зручний сервіс. Тут можна швидко подивитися всі свої штрафи, також завжди під рукою ваші документи. Якщо ви доросла людина, яка працює, то ця програма вам просто необхідна. 

№4 – Telegram 

Telegram – найкращий месенджер на ринку. І крапка. За зручністю використання до нього близько не підібрався не один із конкурентів. Гарний інтерфейс, який можна тонко кастомізувати, класні стікери, високий рівень безпеки даних. Все це дозволяє програмі бути месенджером номер один у світі. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№3 – Google Chrome 

Без браузера на смартфоні не обійтися, тому рекомендуємо не винаходити велосипед і просто завантажити найкращий Google Chrome. Тут є режим економії трафіку, чудова оптимзіація для старих пристроїв та гарний інтерфейс. Зі своїми завданнями браузер справляється на п’ять із плюсом, тому тестувати інші варіанти практично не має сенсу. Всі вони так чи інакше копіюють Google Chrome. 

№2 – Lightroom 

Фотоможливості сучасних смартфонів хороші, але зображення все одно потребують постобробки. Для таких цілей найкращий софт – саме Lightroom від Adobe. Тут є безліч різних фільтрів, тонкі налаштування зображення, а також магічна клавіша, натиснувши яку, штучний інтелект самостійно підбере оптимальні налаштування фото. До того ж, є спеціальні режими для фотографування, якщо стандартна програма камери на вашому телефоні просідає за можливостями. 

№1 – Waze 

Напевно, у вас була ситуація, коли ви не знали, як дістатися до того чи іншого пункту призначення. Для таких випадків потрібні навігатори. Найкращий у своєму роді – Waze. Він може працювати в режимі офлайн, цікавий високою точністю і показом детальної інформації про все, що є в місті. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.