Ось чому новий Xiaomi 13 Pro кращий, ніж iPhone 14 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після вчорашньої презентації Xiaomi в азіатських соцмережах з’явилися нові подробиці новинок. Одну важливу деталь надрукував китайський ресурс MyDrivers.

Раніше ми вже розповіли про новинки від Xiaomi — флагманські смартфони Xiaomi 13 і Xiaomi 13 Pro. Вони отримали свіжий дизайн, працюють на найсвіжішому чіпі Snapdragon 8 Gen 2, але тепер стало відомо ще щось: 

Це блок живлення потужністю 120 Ватт, який Xiaomi поклала в комплект свого флагмана Xiaomi 13 Pro. Адаптер здатний генерувати струм до 6А при напрузі 20 Вольт – такої потужності з надлишком вистачить навіть для зарядки більшості сучасних ноутбуків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наявність зарядки в комплекті Xiaomi 13 Pro повністю вибивається з тренду останніх кількох років, коли багато виробників смартфонів прагнуть максимально урізати комплектацію своїх флагманських моделей. Першою в цьому сенсі стала Apple, позбавивши комплектного блоку живлення лінійку iPhone 12 у 2021 році, а потім і прибравши його зі коробки старіших моделей. Навіть у комплекті найновішого та найдорожчого iPhone 14 Pro Max лежить лише кабель Lightning/USB-С. Блок живлення Apple за допомогою швидкої зарядки продається окремо.

Щодо комплектації дешевшого Xiaomi 13 поки нічого не повідомляється. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.