Tecno представили свій новий флагман із крутою камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Tecno працює на ринку смартфонів вже кілька років і за цей період виробник залишає про себе переважно позитивні відгуки. Смартфони цього бренду не можна назвати “вбивцями” флагманів, але в середньому сегменті конкуренцію більш іменитим компаніям вони становлять.

Сьогодні виробник представив аж власний флагман у двох версіях – Tecno Phantom X2 та X2 Pro. Пропоную подивитись на новинки докладніше. Почнемо із зовнішнього вигляду, і він тут зовсім незвичайний для Tecno. Корпус обох моделей тонкий, а лицьова сторона має закруглення 2,5D. Торці заокруглені, а задня сторона має шкіряну текстуру. Там розташований овальний майданчик для потрійної камери та спалаху. Відмінності між базовою і Pro-версією полягає, в тому числі і в обрамленні ширококутної камери. У Pro – версії вона висувна та обрамлена помаранчевим кільцем. Сканер відбитка пальця розташований безпосередньо на екрані.

Базова версія смартфона

Переходимо до характеристик. Екрани виконані за AMOLED – технологією розміром 6,8 дюйма з роздільною здатністю FHD+ та частотою оновлення 120 Гц. Як захисне скло використовується Gorilla Glass Victus. Процесором у новинках виступає Dimenisty 9000 із 8 або 12 Гб оперативної пам’яті. Накопичувач на 256 Гб в обох випадках не має розширення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Та сама висувна ультраширококутна камера

Роздільна здатність фронтальної камери становить 32 Мпікс. Phantom X2 оснащений основним модулем на 64 Мпікс плюс 13 Мпікс ширококутний та 2 Мпікс макросенсор. Phantom X2 Pro пропонує більш просунутий варіант – основна та телефото камери по 50 Мпікс, тим більше, що остання ще й висувна. Ультраширококутна має роздільну здатність 13 Мпікс. У всіх версіях доступний запис відео з максимальною роздільною здатністю 4К 60 кадрів.

Апарати працюють під керуванням Android 12 з фірмовою оболонкою HiOS 12. Про підтримку NFC нічого не повідомляється, а от акумулятор отримав ємність 5160 мАг зі швидкою 45 Вт зарядкою.

Інформація та ціни та терміни початку продажів стануть відомі дуже скоро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.