Смартфони

Ексклюзивна новинка – камерофон Huawei Mate 50

Share
Час читання: 2 хв.

Смартфони та інші продукти Huawei постійно з’являються на полицях наших магазинів. Більш ніж 100 позицій доповнила ексклюзивна новинка-смартфони серії Mate 50. Це флагманський смартфон нового покоління, у якому Huawei вперше використала технологію обробки зображення XMAGE власної розробки для заміни технологій Leica. Але про все по порядку.

Кращий камерофон

За даними лабораторії DxOMark, Huawei Mate 50 Pro – найкращий камерофон на сьогоднішній день. Камера оснащена 10-ступінчастою діафрагмою, як на великій камері, а на додаток – найвищою світлосилою та 100-кратним цифровим зумом.

Основна камера Huawei Mate 50 Pro: 50 Мп (f/1.4–4.0, OIS) + 64 Мп (f/3.5, OIS, оптичний зум 3,5×) + 13 Мп (f/2.2, кут огляду 120 °). Фронтальна камера: 13 Мп (f/2.4) + ToF 3D. Huawei перейшла на власні алгоритми налаштування оптики, сенсора, обробки та кольору – технологію XMAGE. Вона забезпечить реалізм і деталізацію: камера чудово передає нюанси, вловлює багато світла (майже в 1,5 рази більше, якщо точніше) і точно передає тіні. Для швидкого наведення на об’єкт застосовуються фазовий та лазерний типи фокусування. Оптика дозволяє знімати фото з короткою витримкою – високий шанс отримати різкий знімок. Також у Huawei Mate 50 Pro використовується оптична стабілізація зображення (OIS) та будова пікселів RYYB замість RGGB, що дозволяє знімати на зум навіть у темряві.

Представники лабораторії DxOMark поставили камеру смартфона на 1 місце у глобальному рейтингу. Друге та третє місце ділять Honor Magic4 Ultimate та Google Pixel 7 Pro. iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max розділили четверте та п’яте місця.

Преміальний дизайн

Huawei Mate 50 Pro зовні нагадує Mate 40 Pro з великим круглим блоком камер. У продажу у М.Відео моделі трьох кольорів: срібляста, чорна (обидві вкриті глянсовим надміцним склом Kunlun – в 10 разів міцніший за звичайний) і помаранчева – ексклюзивний колір для штучної шкіри, якою обтягнута задня панель. Всі три моделі захищені від води за найвищим стандартом IP68.

Смартфон підтримує дві NanoSIM-картки або SIM та NanoSD.

Дисплей

10-бітна OLED матриця з діагоналлю 6,74 дюйма відображає 1,07 млрд відтінків, охоплює діапазон P3 і отримала високу роздільну здатність 2616×1212 пікселів. Частота оновлення 120 Гц пригнічує ШІМ на всіх рівнях яскравості. Рівень мерехтіння флагмана не перевищує 7% – це майже ідеальний рівень для OLED.

Процесор та акумулятор

У Mate 50 Pro повернувся 3D-сканер обличчя, який розпізнає у темряві та масці.

Huawei Mate 50 Pro отримав останню розробку Qualcomm – 4-нанометровий процесор Snapdragon 8+ Gen 1 4G і найсвіжішу прошивку – EMUI 13, встановлена ​​поверх Android 12. Місткість батареї смартфона – 4700 мАг. У комплекті з Huawei Mate 50 Pro іде адаптер потужністю 66 Вт. Заряджання до 100% займає 45 хвилин. Бездротова зарядка – одна з найпотужніших у цьому класі: 50 Вт. Є зворотне бездротове заряджання для навушників, смарт-годин, інших смартфонів.

Висновок

Передова камера Xmage, флагманський процесор Snapdragon 8 Plus Gen 1, надміцне скло Kunlun c нанокерамікою, EMUI 13, сканування Qr-кодів без камери, розкішний дисплей 120 Гц без ШІМ – не дивно, що смартфон уже став хітом у Китаї.

На смартфоні не встановлено сервіси Google та Google Play – на перший погляд це може здатися недоліком. Однак програми можна запустити через легальну утиліту GSpace і магазину Huawei AppGallery.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Huawei
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S24 FE не отримав важливе оновлення дисплея

    Galaxy S24 FE — найновіший представник серії Fan Edition від Samsung, який отримав кілька покращень…

    27.09.2024

    Starlink досяг 4 мільйонів користувачів

    Компанія SpaceX оголосила, що її космічним інтернет-сервісом Starlink користуються вже 4 мільйони клієнтів у всьому…

    27.09.2024

    Meizu анонсувала новий смартфон з ШІ та 144 Гц екраном

    Meizu представила новий смартфон Lucky 08, який привертає увагу своїм штучним інтелектом та яскравим дисплеєм.…

    27.09.2024

    Google Maps буде публічно попереджати про компанії, які публікують підроблені відгуки

    Google оновила свою політику щодо підроблених відгуків, тепер Google Maps публічно попереджатиме користувачів про компанії,…

    27.09.2024

    Чому іноді варто заряджати телефон лише до 50%, а не до 80-100%: важливі моменти

    Зазвичай користувачі заряджають свої мобільні телефони до 80% або навіть більше. У більшості випадків це…

    27.09.2024

    Будівельні гіганти інвестують $75 млн у низьковуглецевий цемент

    CRH і Holcim, два провідних гравці у будівельній галузі, інвестують $75 млн у Sublime Systems,…

    27.09.2024