Ексклюзивна новинка – камерофон Huawei Mate 50

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Смартфони та інші продукти Huawei постійно з’являються на полицях наших магазинів. Більш ніж 100 позицій доповнила ексклюзивна новинка-смартфони серії Mate 50. Це флагманський смартфон нового покоління, у якому Huawei вперше використала технологію обробки зображення XMAGE власної розробки для заміни технологій Leica. Але про все по порядку.

Реклама

Кращий камерофон

За даними лабораторії DxOMark, Huawei Mate 50 Pro – найкращий камерофон на сьогоднішній день. Камера оснащена 10-ступінчастою діафрагмою, як на великій камері, а на додаток – найвищою світлосилою та 100-кратним цифровим зумом.

Основна камера Huawei Mate 50 Pro: 50 Мп (f/1.4–4.0, OIS) + 64 Мп (f/3.5, OIS, оптичний зум 3,5×) + 13 Мп (f/2.2, кут огляду 120 °). Фронтальна камера: 13 Мп (f/2.4) + ToF 3D. Huawei перейшла на власні алгоритми налаштування оптики, сенсора, обробки та кольору – технологію XMAGE. Вона забезпечить реалізм і деталізацію: камера чудово передає нюанси, вловлює багато світла (майже в 1,5 рази більше, якщо точніше) і точно передає тіні. Для швидкого наведення на об’єкт застосовуються фазовий та лазерний типи фокусування. Оптика дозволяє знімати фото з короткою витримкою – високий шанс отримати різкий знімок. Також у Huawei Mate 50 Pro використовується оптична стабілізація зображення (OIS) та будова пікселів RYYB замість RGGB, що дозволяє знімати на зум навіть у темряві.

Представники лабораторії DxOMark поставили камеру смартфона на 1 місце у глобальному рейтингу. Друге та третє місце ділять Honor Magic4 Ultimate та Google Pixel 7 Pro. iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max розділили четверте та п’яте місця.

Преміальний дизайн

Huawei Mate 50 Pro зовні нагадує Mate 40 Pro з великим круглим блоком камер. У продажу у М.Відео моделі трьох кольорів: срібляста, чорна (обидві вкриті глянсовим надміцним склом Kunlun – в 10 разів міцніший за звичайний) і помаранчева – ексклюзивний колір для штучної шкіри, якою обтягнута задня панель. Всі три моделі захищені від води за найвищим стандартом IP68.

Смартфон підтримує дві NanoSIM-картки або SIM та NanoSD.

Дисплей

10-бітна OLED матриця з діагоналлю 6,74 дюйма відображає 1,07 млрд відтінків, охоплює діапазон P3 і отримала високу роздільну здатність 2616×1212 пікселів. Частота оновлення 120 Гц пригнічує ШІМ на всіх рівнях яскравості. Рівень мерехтіння флагмана не перевищує 7% – це майже ідеальний рівень для OLED.

Процесор та акумулятор

У Mate 50 Pro повернувся 3D-сканер обличчя, який розпізнає у темряві та масці.

Huawei Mate 50 Pro отримав останню розробку Qualcomm – 4-нанометровий процесор Snapdragon 8+ Gen 1 4G і найсвіжішу прошивку – EMUI 13, встановлена ​​поверх Android 12. Місткість батареї смартфона – 4700 мАг. У комплекті з Huawei Mate 50 Pro іде адаптер потужністю 66 Вт. Заряджання до 100% займає 45 хвилин. Бездротова зарядка – одна з найпотужніших у цьому класі: 50 Вт. Є зворотне бездротове заряджання для навушників, смарт-годин, інших смартфонів.

Висновок

Передова камера Xmage, флагманський процесор Snapdragon 8 Plus Gen 1, надміцне скло Kunlun c нанокерамікою, EMUI 13, сканування Qr-кодів без камери, розкішний дисплей 120 Гц без ШІМ – не дивно, що смартфон уже став хітом у Китаї.

На смартфоні не встановлено сервіси Google та Google Play – на перший погляд це може здатися недоліком. Однак програми можна запустити через легальну утиліту GSpace і магазину Huawei AppGallery.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ