Смартфони

Топ-5 причин чому варто вибрати iPhone у 2022 році

Share
Час читання: 2 хв.

Дебати на тему — чи варто купувати Айфон, чи ні, старі як світ. Однозначно відповісти на запитання не можна, смартфони Apple мають як сильні, так і слабкі сторони. Розібратися в них непідготовленому користувачеві не так просто, але на це і потрібні ми. Розповідаємо про 5 серйозних аргументів на користь iPhone. 

Час підтримки оновленнями 

Ні для кого не секрет, що смартфони Apple підтримуються оновленнями набагато довше за своїх конкурентів на Android. Що стосується телефонів під керівництвом “Зеленого робота” термін життя обмежується, у разі 3-4 роками, але в iPhone апдейти прилітають навіть через 5-6 років після виходу. 

Вартість при перепродажі 

Цей пункт випливає із останнього. Оскільки айфони довше залишаються актуальними через довгий життєвий цикл, їх легше і вигідніше продати. Навіть через кілька років після виходу iPhone можна продати на вторинному ринку за кругленьку суму, трохи додати та купити нову модель. У випадку з Android-смартфонами все куди сумніше. Багато хто з них втрачає половину вартості вже протягом першого року після релізу. 

Екосистема 

Як не крути, а екосистема Apple побудована просто феноменально зручно і дарує користувачеві лише позитивні відчуття від експлуатації. Саме тому, купивши один гаджет купертинівців, вам практично гарантовано захочеться купувати продукцію Apple ще й ще. 

Захищеність ОС 

Для користувачів, які не бажають поратися з антивірусами та іншим подібним софтом, iOS – ідеальний варіант. Вона не дозволяє завантажувати сторонні програми – лише програми з AppStore. Туди потрапляють лише перевірені програми, тож шанс зачепити вірус мізерний. Та й загалом шкідливого ПЗ для Android-пристрій набагато більше, ніж для гаджетів із надкусаним яблуком на спинці. 

Фотоможливості 

Багато блогерів використовують для знімків фото та роликів саме iPhone і це обумовлено крутими фотоможливостями гаджетів. До того ж, через особливості iOS, при вивантаженні в соцмережі знімки з Айфонів не так сильно втрачають як з Android-телефонів. 

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Будівельні гіганти інвестують $75 млн у низьковуглецевий цемент

    CRH і Holcim, два провідних гравці у будівельній галузі, інвестують $75 млн у Sublime Systems,…

    27.09.2024

    Шахраї використовували TikTok для злому користувачів Microsoft

    Як повідомляє видання SiliconANGLE, посилаючись на звіт Cofense, зловмисники почали використовувати соціальну мережу TikTok для…

    27.09.2024

    Оновлений iPad 11: Чого очікувати від бюджетної моделі Apple

    Apple працює над оновленням бюджетного ‌iPad‌, який не отримував змін із 2022 року. Оскільки це…

    27.09.2024

    Apple відмовиться від впровадження функцій ШІ на території ЄС через нове законодавство

    Компанія Apple розглядає можливість не запускати свої нові функції на базі штучного інтелекту, відомі як…

    27.09.2024

    Названо 6 нових функцій у прошивках Xiaomi HyperOS 2.0

    Очікується, що 23 жовтня відбудеться офіційна презентація нових флагманських смартфонів серії Xiaomi 15, а також…

    26.09.2024

    Новий аксесуар для розумного дому від Apple може отримати «квадратний» дисплей

    З’явилися чутки, що Apple працює над новим розумним дисплеєм, який буде схожим на iPad і…

    26.09.2024