Виробники смартфонів, які скоро можуть зайняти місце Xiaomi та Huawei на ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім привіт, друзі. Два мобільні китайські мастодонти в особі Xiaomi і Huawei міцно пустили коріння не вершині мобільного ринку і мало хто може скласти їм належну конкуренцію. Так, є інші великі гравці, але на ринку вони досить давно і за довгий час обігнати їх у них не вийшло.

Але в цій статті я вирішив просто припустити, які виробники в теорії зможуть обігнати Xiaomi і Huawei, і зайняти їх місце на ринку. У статті лише мої припущення, тому прохання не закидати мене камінням. Приємного читання)

Tecno

Цей виробник на мій погляд із найменшою часткою ймовірності зможе зайняти їхнє місце, але все-таки шанси у нього є. Мене в їхніх девайсах дуже чіпляє дизайн, але всі ми розуміємо, що для того, щоб бути одним із найкращих одного дизайну, буде замало.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Загалом смартфони укомплектовані дуже круто, є дуже цікаві моделі, але якби їх ціна нижча, мені здається шансів обігнати конкурентів було б значно більше. . В останні роки політика компанії неслабко змінилася, можливо в майбутньому на нас ще чекає безліч нововведень.

IQOO

Про це знають не всі, тож пояснюю, IQOO – це суббренд від компанії Vivo, а не якийсь ноунейм, як вважають деякі. Причому дуже кумедно те, що смартфони у суббренду виходять набагато крутішими, ніж у головного бренду.

IQOO зовсім недавно вийшов на ринок, в нашій країні офіційно продається, сподіваюся в найближчому майбутньому картина зміниться, оскільки смартфони у них дійсно коштують своїх грошей і шансів злетіти на верхівку мобільного ринку теж чимало.

Infinix

Infinix – це також досить молодий і амбітний гравець на ринку. І знаєте, дуже вже мені він нагадує компанію Xiaomi на початку шляху свого розвитку. Також постійні інновації, підстроювання під тренди та смартфони з максимальним співвідношенням низької ціни та топових характеристик.

Наразі їхні бюджетники одні з найкращих на ринку, а ось із флагманами вже інше питання. Поки що компанія наголошує на недорогий сегмент. Упевнений, якщо їх розвиток продовжиться в такому ж дусі і з такою самою швидкістю обігнати Xiaomi і Huawei, що вже трохи “зажерлися”, не складе великої праці. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.