Ціна на iPhone 14 Pro впала нижче за психологічний рівень

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Коротко: базовий iPhone 14 Pro можна купити в Україні за 51 648 гривень .

Реклама

Аномально осудні ціни на смартфони Apple все ще зберігаються. Ми не знаємо, чому так відбувається, але точно впевнені, що такі розпродажі не можна упускати.

Сьогодні в студії практично ідеальний телефон.

Дуже часто, коли ми підсвічували цінники на преміальні смартфони Apple, нам доводилося наголошувати, що телефони досить дорогі, але високі прайси справедливі щодо топових характеристик пристроїв. Зараз можна навіть не наводити цих аргументів — ціни на флагмани дуже приємні. На даний момент можна купити стартовий iPhone 14 Pro трошки більше ніж 50 тисяч гривень – і це чудово!

Ще раз — телефон, який вийшов на ринок, трохи більше місяця тому, доступний менш ніж за 80К. За ці гроші ви отримуєте сучасний флагман, якого немає потреби оновлювати найближчі три-чотири роки, свіжий дизайн з Dynamic Island, найпотужніший чіп і радість від нової покупки.

14 Pro – брат-близнюк 14 Pro Max, але з набагато комфортнішими габаритами. У нього 6,1-дюймовий OLED-дисплей з частотою 120 Гц, свіжий процесор A16, 6 Гбайт ОЗУ, найкрутіша камера в історії айфонів – з об’єктивами на 48, 12 і 12 мегапікселів, лідаром, ProRes, підтримкою.

Автономність теж гармата – якщо не юзати режим постійно активного екрану, не дуже часто доставити апарат з кишені і не запускати важкі ігри, то 14 Pro можна скористатися до двох діб.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ