Смартфони

Телефони Redmi та Xiaomi від покупки яких краще відмовитися та круті альтернативи їм

Share
Час читання: 3 хв.

Будемо чесні, смартфони Xiaomi та Redmi популярні та також поширені в наших країнах як кредитний iPhone. Це цілком заслужено, адже бренд справді намагався робити хороші продукти. Використовувати преміальні матеріали корпусу – метал і скло, хороші камери… колись давно.

На даний момент, за рідкісним винятком, не варто купувати моделі цього бренду. Тому є певні причини: штучне (безглузде і нещадне) розширення лінійки, безліч однотипних моделей із практично ідентичним дизайном та залізом, проблеми з оболонкою і ніхто не скасовував конкурентів. Ми відзначимо цікаві альтернативи цим гаджетам:

Наприкінці літа бренд Xiaomi випустив бюджетний девайс, який зі старту програє своїм конкурентам і навіть старішим пристроям від Redmi. Новинка Redmi 10A повинна була стати заміною 9А і частково задовольнити попит користувачів на Redmi 9C, що йде за низькою ціною.
Насправді смартфон отримав цікавіший дизайн, але досить слабке залізо. Гаджет пропонує нам HD+ дисплей і лише з частотою 60 Гц. Навіть азіати перестрибнули такий мінімальний поріг входу до бюджетного сегменту.

Усередині д остаточно слабкий Helio G25 і дуже невиразний модуль камери. Відсутня модуль NFС, а оперативної пам’яті жалюгідних 2 Гб. Зараз цього мало навіть для стабільної роботи пристрою (з огляду на “тяжкість” MIUI).

За фактом гарною заміною новинці від Redmi і Redmi 9 NFC, що йде, буде девайс від азіатського бренду з двох ніг, що залетів на наш ринок.

Девайс вже показав, що косяків практично немає. Натомість, за ті ж гроші пристрій пропонує нам більший дисплей на 6.82 дюйми з частотою 90 Гц. На такій частоті буде зручно споживати контент із підвищеною гервоцькою за рахунок кращої продуктивності – Tiger T610 + 4 ГБ ОЗП видають 195 000 балів, і має більшу частоту. (На 70 000 тисяч більше, ніж у Redmi).

I nfinix Hot 12 Play також має NFC. Користувачі відзначають тривалий час автономної роботи за рахунок збільшеної батареї на 6000 мАг. Таким чином, не переплачуючи за бренд, ми отримуємо гарну начинку та працездатність на кожен день.

Redmi 10 2022 компанія позиціонує як щось середнє в бюджетному сегменті між зовсім слабкими пристроями і “середнячками”. За фактом пристрій має гігантський цінник за нісенітницю. Бренд зовсім нас тримає за дурнів?

Так, він зробили такий дизайн, що не колеги, що розбираються, можуть подумати, що у вас який-небудь Redmi Note 11 Pro. А що ви отримуєте насправді? Екран на 90 Гц та Helio G 88 з 4 ГБ ОЗП. Але ж можна краще та дешевше. Давайте не робитимемо з кожного Xiaomi топ за свої гроші, це вже давно не так.

Конкуренти до моменту виходу цього пристрою зробили вже більш цікаве і просунуте рішення , а найголовніше – більш стабільне і надійне.

Гаджет від BBK виглядає більш преміально. АЛЕ! Зустрічають по одязі, а що там усередині?

Новинка від Vivo за більш осудний прайс пропонує нам стабільну оболонку без лагів та маси реклами. Пристрій отримав дисплей на 6.58 дюймів з FULL HD+ роздільною здатністю та частотою 90 Гц. Є захист від крапель і пилу IPX5.

Продуктивність Vivo Y35 дозволяє повною мірою насолодитися герцюванням пристрою. Snapdragon 680 + Adreno 610 та 4 Гб ОЗУ дозволяють набирати на 45 000 + балів більше ніж Redmi 10 2022 та забезпечувати плавність роботи системи та легкі іграшки з хорошим фпс.

Vivo не пропонує ширококутний модуль камери , але якість знімків з основного сенсора буде краще за рахунок великої апертури – f./1.8.

Vivo Y35 показує більшу автономність за рахунок наявності швидкої зарядки на 44 Вт, на відміну від 30 Вт Xiaomi. Також мінусом буде відсутність стерео, але іноді краще мати якісне моно, ніж грубе стерео.

Відверто невдалим вийшов новий апарат 2022 року – Redmi Note 11. За високу ціну девайс має конкурентів із ряду Poco, не кажучи вже про інші бренди.

Пристрій пропонує середнє залізо. Незважаючи на те, що цей серія Note пристрій зруйнував філософію попередніх моделей і поступається навіть Poco M4 Pro. Вибір цього девайс буде помилкою, яка коштуватиме ваших нервів та додаткових грошей.

Просто подивіться, що пропонує у відповідь крута новинка від BBK – Realme 9 5G оснастили 6.6 дюймовим дисплеєм з FULL HD+ роздільною здатністю, але більшою герцовкою – 120 проти 90 у Redmi. Крім того, пристрій виграє за стабільністю роботи за рахунок фірмової оболонки та за ступенем оптимізації за рахунок чіпа від Snapdragon.

Висока продуктивність забезпечує 695 дракон (на відміну від 680 у Redmi), оновлене графічне ядро-Adreno 619 (замість 610) . Це виливається в 357 000 “балів” проти 279 000 у Redmi. Розрив з кожним роком буде все помітнішим у повсякденних завданнях.

По камерах та автономності у смартфонів фактично паритет. Можна зробити висновок, що пристрій Realme прослужить вам довше і забезпечить більш комфортне використання за ті ж гроші!

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

View Comments

  • Гарний піар infinix,та іншого шобла,ви б краще чим писати цей пост,написали де користувачам брати на цей шир потреб запчастини,акумулятори,аксесуари та інше,ці виробники виготовляють моделі телефонів копіюючи xiaomi та samsung,максимум для моделі три місяці,потім нова модель,кращого ніж xiaomi не має аналогів,не дуріть людей,на мі бренд завжди знайдете замінників частин які вийдуть зі строю,
    Цей відгук вам пише майстерня з ремонту техніки,вибирати вам

    • Про які китайські бренди взагалі може бути мова? Китай не засуджує анексію українських територій. Нічого китайського та російського.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: RedmiXiaomi
  • Останні записи

    Чого чекати від жовтневої презентації Apple: огляд очікуваних новинок

    Кілька тижнів тому Apple провела презентацію, на якій представила iPhone 16 та iPhone 16 Pro,…

    25.09.2024

    У яких випадках варто переплачувати за Pro-версії iPhone 16

    Базові моделі, як iPhone 16 та 16 Plus, не вирізняються високою продуктивністю та широким функціоналом.…

    25.09.2024

    Названо популярний браузер, який стежить за вами без дозволу

    Mozilla Firefox використовує інструмент для відстеження користувачів без їхнього відома. Про це заявив Макс Шремс,…

    25.09.2024

    Xiaomi представила бюджетний смарт-годинник Redmi Watch 5 Lite

    Компанія Xiaomi представила новий доступний смарт-годинник Redmi Watch 5 Lite, який відзначається стильним дизайном, схожим…

    25.09.2024

    Топ-10 корисних функцій iOS 18, які ви могли не помітити

    iOS 18 пропонує безліч чудових функцій, від налаштування головного екрану до обміну повідомленнями через супутник.…

    25.09.2024

    Huawei анонсувала старт бета-тестування HarmonyOS NEXT без Android

    Китайська операційна система HarmonyOS NEXT (відомий у країні як Hongmeng) від компанії Huawei робить значний…

    25.09.2024