Huawei нахабно скопіювала дизайн iPhone 14 Pro Max у своїй бюджетній новинці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei представила новий смартфон Nova Y61 з величезним екраном, великим акумулятором та дизайном у стилі останніх трьох поколінь флагманських iPhone Pro.

Новинка отримала 6,52-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю HD+, стандартною частотою оновлення 60 Гц та краплеподібним вирізом під селфі-камеру на 5 Мп. На задній панелі розташований блок із трьома модулями: основним на 50 Мп, макрооб’єктивом на 2 Мп та датчиком глибини на 2 Мп.

Девайс пропонує пластиковий корпус з плоскими гранями і поставляється у трьох кольорах: сапфіровий синій, м’ято-зелений та північний чорний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei Nova Y61 працює на безіменному восьм’ядерному чіпсеті, яким імовірно є MediaTek Helio P35. Як і в інших пристроях бренду, у смартфоні немає сервісів Google.

Серед інших особливостей новинки – 4/6 ГБ оперативної та 64 ГБ вбудованої пам’яті, сканер відбитків пальців на бічній грані, NFC-модуль, Bluetooth 5.1, 3,5-мм роз’єм для навушників, порт USB Type-C та акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкого проводового заряджання потужністю 22,5 Вт.

Nova Y61 вже продається в деяких країнах за ціною $200 за базову версію. Глобальні продажі стартують 1 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.