Смартфони

Популярні смартфони Samsung, які краще не купляти

Share
Час читання: 3 хв.

Компанія Samsung вже досить довгий час є беззаперечним лідером на мобільному ринку та варто віддати належне, не просто так. Корейський виробник справді тішить нас якісним продуктом, адже кожен їх смартфон якоюсь мірою дуже крутий. Однак, є деякі девайси від покупки яких особисто я б точно відмовився.

Відразу хочу відзначити, що я не вважаю нижче перераховані смартфони відверто поганими. Просто я б вважав за краще за ту ж суму взяти інший смартфон від цієї компанії або ж від іншого виробника. 

Samsung Galaxy A23

На українському ринку дана модель у конфігурації пам’яті 4/64 Гб коштує біля 9 000 грн, що на мій погляд забагато враховуючи існуючі параметри.

Galaxy A23 оснащений не дуже популярним процесором Snapdragon 695, що набирає в тесті потужності Antutu 215 000 балів, PLS дисплеєм діагоналлю 6,6 дюймів з FullHD+ роздільною здатністю і частотою оновлення 90гц, акумулятором ємністю 5 і 5 на 8 Мпікс. Також тут є NFC модуль і швидка зарядка на 25W.

На мій погляд куди краще взяти Galaxy A13 за 7 000 гриень з такими ж характеристиками або якийсь Realme C35 який коштує так само, але при цьому має куди потужніший процесор, ніж A23.

Samsung Galaxy M22

Цей аксесуар багато в чому схожий з попереднім, що, як і наступний. За конфігурацію пам’яті 4/128 Гб на нашому ринку сьогодні просять біля 9 000 гриень, що знову ж таки явний перебір.

У ньому встановлений процесор Helio G80, що набирає трохи більше 200 000 балів в Антуту, super amoled дисплеєм діагоналлю 6,4 дюйма з HD+ роздільною здатністю, акумулятором на 5000 mah, основними камерами на 48+8+2+2 Мпікс і фронтальною на 1. Модуль NFC та швидка зарядка на 25W також є.

Тут ми платимо приблизно на 500 гривень менше отримуємо трохи більше пам’яті, але при цьому менш потужний процесор і набагато гірший дисплей. Думаю коментарі зайво щодо цього.

Samsung Galaxy A22

Я чесно кажучи, спочатку не збирався цей смартфон вносити до цього списку, але потім подумав, що внести M22, але при цьому залишити A22 непоміченим було б дуже безглуздо.

Розписувати характеристики у мене немає бажання з однієї просто причини. Тому що це є повністю той же Galaxy M22. Вони мають однаковий дисплей, процесор, акумулятор, пам’ять. Хіба що в A22 зарядка не на 25W, а лише на 15W. І ціна, звичайно, відрізняється. Цей дейвас за версію 4/128 вам коштуватиме біля 10 000 грн, що для таких характеристик дуже багато. Чекаю на вашу думку в коментарях, щоб ви купили приблизно за ці гроші?

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

View Comments

  • Снап 695, він же Снап 4 ген1 - офігенний проц але в Гелексі А23 його точно нема.

  • А13 не краще м22 :(, кажу це на своєму досвідові

  • найкращий самсунговий смарт ціна-якість це s20fe 5g.. ніякий хлаомі і поруч не стоїть.
    а ось з бюджетом 8-9к грн дійсно доведеться брати китайський хлам.

  • Samsung - це, переважно, дорогі смартфони. Їхні "типу дешеві" варіанти (А23), зроблені шляхом обдирання базової моделі - А53.

  • Місяць користуюсь S22 на 256 гіга пам'яті і на 2 сімки.флагман самсунга, 800євро ціна. Ніби працює добре, не глючить, реагує швидко на команди. Тільки величезний мінус. Батареї висиачає на півдня. Якщо в дорозі,маєш ще повербанк за собою тягати.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S25 Ultra на чіпі Snapdragon 8 Gen 4 обійшов Apple A18 Pro

    Інсайдер під ніком @tarunvats33 знайшов у базі Geekbench результати тестування Samsung Galaxy S25 Ultra на…

    25.09.2024

    Керівник OpenAI: штучний інтелект покращить життя кожного

    Генеральний директор OpenAI, компанії, що відома створенням чат-бота ChatGPT, Сем Альтман поділився своїм баченням майбутнього…

    24.09.2024

    Nothing Ear (Open) офіційно дебютували: стильний дизайн і до 30 годин автономності

    Компанія Nothing офіційно презентувала нові бездротові навушники Ear (open). Як видно з назви, це модель…

    24.09.2024

    Власники iPhone 16 знайшли унікальний спосіб як його покращити

    Користувачі нових айфонів в мережі діляться цікавим лайфхаком — вони використовують звичайні шкарпетки для своїх…

    24.09.2024

    Samsung Galaxy S25 Ultra протестували у Geekbench

    Нещодавно були проведені перші тести нового смартфона Samsung Galaxy S25 Ultra, результати яких виявилися несподіваними.…

    24.09.2024

    Новий Motorola Razr 50s офіційно представлений

    Компанія Motorola у червні цього року представила моделі Razr 50 та Razr 50 Ultra. Тепер…

    24.09.2024