Популярні смартфони Samsung, які краще не купляти

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Компанія Samsung вже досить довгий час є беззаперечним лідером на мобільному ринку та варто віддати належне, не просто так. Корейський виробник справді тішить нас якісним продуктом, адже кожен їх смартфон якоюсь мірою дуже крутий. Однак, є деякі девайси від покупки яких особисто я б точно відмовився.

Реклама

Відразу хочу відзначити, що я не вважаю нижче перераховані смартфони відверто поганими. Просто я б вважав за краще за ту ж суму взяти інший смартфон від цієї компанії або ж від іншого виробника. 

Samsung Galaxy A23

На українському ринку дана модель у конфігурації пам’яті 4/64 Гб коштує біля 9 000 грн, що на мій погляд забагато враховуючи існуючі параметри.

Galaxy A23 оснащений не дуже популярним процесором Snapdragon 695, що набирає в тесті потужності Antutu 215 000 балів, PLS дисплеєм діагоналлю 6,6 дюймів з FullHD+ роздільною здатністю і частотою оновлення 90гц, акумулятором ємністю 5 і 5 на 8 Мпікс. Також тут є NFC модуль і швидка зарядка на 25W.

На мій погляд куди краще взяти Galaxy A13 за 7 000 гриень з такими ж характеристиками або якийсь Realme C35 який коштує так само, але при цьому має куди потужніший процесор, ніж A23.

Samsung Galaxy M22

Цей аксесуар багато в чому схожий з попереднім, що, як і наступний. За конфігурацію пам’яті 4/128 Гб на нашому ринку сьогодні просять біля 9 000 гриень, що знову ж таки явний перебір.

У ньому встановлений процесор Helio G80, що набирає трохи більше 200 000 балів в Антуту, super amoled дисплеєм діагоналлю 6,4 дюйма з HD+ роздільною здатністю, акумулятором на 5000 mah, основними камерами на 48+8+2+2 Мпікс і фронтальною на 1. Модуль NFC та швидка зарядка на 25W також є.

Тут ми платимо приблизно на 500 гривень менше отримуємо трохи більше пам’яті, але при цьому менш потужний процесор і набагато гірший дисплей. Думаю коментарі зайво щодо цього.

Samsung Galaxy A22

Я чесно кажучи, спочатку не збирався цей смартфон вносити до цього списку, але потім подумав, що внести M22, але при цьому залишити A22 непоміченим було б дуже безглуздо.

Розписувати характеристики у мене немає бажання з однієї просто причини. Тому що це є повністю той же Galaxy M22. Вони мають однаковий дисплей, процесор, акумулятор, пам’ять. Хіба що в A22 зарядка не на 25W, а лише на 15W. І ціна, звичайно, відрізняється. Цей дейвас за версію 4/128 вам коштуватиме біля 10 000 грн, що для таких характеристик дуже багато. Чекаю на вашу думку в коментарях, щоб ви купили приблизно за ці гроші?

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ