У Samsung з’являться проблеми з новим конкурентом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У новому звіті йдеться про те, що Google має намір подвоїти кількість пристроїв Pixel. Одна з причин тому зниження продажів Samsung.

Звіт розкриває дещо цікаве. Він стверджує, що Google переймається зниженням доходів від реалізації смартфонів Apple, оскільки регулюючі органи можуть розірвати угоду між двома компаніями, згідно з якою пошук Google був дефолтною опцією на iPhone. У зв’язку з цим інтернет-гігант сподівається, що пристрої Pixel матимуть змогу відшкодувати частину втрачених доходів.

Як зазначає Sammobile, смартфони Google Pixel 7 та Pixel 7 Pro вже заважають продажам преміальних апаратів Samsung за рахунок нижчих цін на аналогічні функції. Тому у південнокорейської фірми можуть виникнути труднощі у конкурентній боротьбі там, де вона, можливо, не очікувала.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.