iOS 16 навчилася конвертувати фізичну SIM-карту в eSIM

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Вже завтра на всі сумісні iPhone “прилетить” свіжа iOS 16 від Apple. Раніше ми розповіли, в який час чекати на апдейт жителям різних регіонів Україні і як підготуватися до встановлення .

Журналісти закордонного видання 9to5Mac звернули увагу, що офіційний сайт підтримки Apple оновився – зокрема, йдеться про сторінки, присвячені iOS 16 та iPhone 14. Виявляється, iOS 16 отримала можливість конвертувати фізичну сім-карту в eSIM. Швидше за все, ця функція з’явилася через те, що в iPhone 14, вироблених для США, немає лоток для фізичної SIM-карти.

Apple пропонує конвертувати “пластик” в eSIM двома способами. Перший — конвертація під час перенесення сім-карток зі старого iPhone на новий iPhone 14. Під час процесу пристрій запропонує це зробити автоматично, якщо така можливість надається оператором зв’язку.

Другий спосіб – ручна конвертація в “Параметрах” iPhone. Потрібно відкрити розділ з тарифом, який потрібно конвертувати в eSIM і натиснути відповідну кнопку. Після закінчення процесу пластикова «симка» буде деактивована і її можна буде викинути.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зважаючи на все, на даний момент самостійна заміна «пластику» на eSIM не підтримується операторами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.