Характеристики Google Pixel Fold розкрито надійним інсайдером

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий китайський інсайдер Digital Chat Station поділився подробицями про перший смартфон зі згинальним дисплеєм від “корпорації добра” – Google Pixel Fold. Він розповів про зовнішній вигляд і ключові технічні особливості майбутньої новинки.

За інформацією, представленою джерелом, апарат буде оснащений двома дисплеями: зовнішнім AMOLED-екраном з роздільною здатністю 2K і круглим вирізом під фронталку, розташованим у верхньому кутку, і внутрішньою складною панеллю з вертикальним механізмом згинання. Крім того, за словами інформатора, майбутній складний смартфон отримає фірмовий процесор власної розробки – Tensor 2. 

Digital Chat Station стверджує, що камера у смартфоні потрійна: основний модуль на 50 Мп, ще один на 64 Мп із сенсором Sony IMX787 та телекамера з перископічним об’єктивом. Інсайдер згадує, що апарат виготовлятиметься на потужностях тайванської Foxconn, а корпус, як очікується, буде виконаний із застосуванням кераміки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google поки що не робила жодних офіційних анонсів. Є ймовірність, що доладний «піксель» можуть представити восени разом з раніше анонсованими Pixel 7 і Pixel 7 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.