Кращі бюджетні смартфони 2018 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мати телефон в 21 столітті, вже не розкіш, а сувора реалія життя, адже сьогодні бути на зв’язку необхідно 24 години на добу. Смартфони дозволяють не тільки завжди залишатися в мережі, але і завдяки різним програмам значно полегшують життя. Різні функції телефону дозволять не забути про день-народження близького, нагадають про вивчення нових слів або збільшення фізичної активності, а також допоможуть зберегти важливі моменти життя.

У 2018 році практично всі світові марки телефонів запропонують своїм покупцям новинки. Великий інтерес і стійкий попит зберігається за xiaomi redmi 5 plus , відмінними особливостями якого є велика діагональ дисплея, «спритний» процесор і велика батарея.

Новинки:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2018 року виробники представили на суд покупців більш потужні процесори для зручності роботи на смартфоні, збільшили ємність батарей, збільшили яскравість екрану.

ZTE Blade A6 відрізняється від інших моделей ємнісною батареєю, а це значить кілька днів можна не згадувати про підзарядку телефону. Виробник забезпечив смартфон функцією швидкої зарядки. Плюсом цього телефону є яскравий екран.


Xiaomi Redmi 5 запропонує своєму потенційному власникові високоякісні знімки, завдяки сучасній камері, 8 ядерний процесор, забезпечує швидке перемикання між додатками, а великий екран буде зручний в роботі, що неодмінно порадує покупця.


Meizu M6 створили стійким до подряпин, завдяки 2,5D склу, яким закрили дисплей. Модель входить в десятку економічних придбань року, так як вдало поєднує в собі продуктивність і велику ємну батарею.


Archos 55 Cobalt Plus модель по дуже демократичній ціні порадує покупця вбудованим радіо – приймачем, можливістю підключення до мереж 4GЗаряду батареї вистачає для роботи на протязі всього дня.


LG X power K220DS модель тонка і легка, запропонує високу продуктивність процесора, велику діагональ дисплея з насиченими кольорами, а також можливість використання 2-х сім-карт.

Придбати новий телефон в 2018 році, це означає купити набір дуже корисних функцій за прийнятною ціною. При цьому смартфон послужить не тільки засобом зв’язку, але і допоможе вирішувати оперативні проблеми, стежити за новинами, знімати насичені, яскраві фотографії, завжди пам’ятати про важливі події в житті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.