Хороші новини: базовий iPhone 14 не зміниться в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціни в США на базовий iPhone 14 починаються з $799 до сплати податків. Про це повідомляє yeux1122 , відомий своїми точними прогнозами. Таким чином, ціна буде такою самою, як і у базової версії iPhone 13:

Інформація про ціну зараз звучить досить несподівано, оскільки вже давно ходять чутки, що ціни на чотирнадцяту серію будуть вищими, ніж на тринадцяту. Пов’язано це в тому числі з витратами, що зросли на виробництво, через які багато виробників змушені піти на підвищення цін.

За даними yeux1122, рішення про ціну було вольовим. Його прийняла «вища виконавча рада». Ну окей. Зате більше людей спокушатимуться базовими айфусиками!

Однак приводів для радощів не так уже й багато. По суті, базовий iPhone 14 – перейменований iPhone 13. У нових айфонів не буде mini-версії, але буде Max-версія. Тобто вже у вересні Apple покаже чотири смартфони:

  • iPhone 14 з екраном діагоналлю 6,1 дюйми;
  • iPhone 14 Max з екраном діагоналлю 6,7 дюйми;
  • iPhone 14 Pro з екраном діагоналлю 6,1 дюйми;
  • iPhone 14 Pro Max з екраном діагоналлю 6,7 дюйми.

Базові iPhone 14 і 14 Max отримають систему-на-чіпі Apple A15, представлену минулого вересня. У них буде екран з частотою оновлення 60 Гц і така сама «монобров». Я все ще не розумію, чому це носитиме порядковий номер 14. Логічно було б залишити номер 13, показавши восени лише Max-версію, яка стане доповненням 13 і 13 mini.

Джон Проссер стверджує , що якісь відмінності таки є. Але які саме, наразі невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.