Смартфони

Який iPhone вибрати після Android в 2022 році

Share

Можливо, ви не знали, але щодня у світі сотні тисяч людей змінюють смартфони. Хтось переходить з Android на iOS, хтось вважає за краще оновитися, не виходячи за межі однієї операційної системи. Але нам, звичайно ж, цікаві ті випадки, коли перехід відбувається на iOS: при цьому, у кожного нового користувача виникає питання – а який iPhone купити першим ? Варіантів маса: є дорожче, дешевше, більше або компактніше. Цим же питанням став один з читачів, тому ми постараємося підказати, який iPhone купити після Android .

Який недорогий iPhone купити в 2022

Наш читач вже вибрав iPad 2021, тому, швидше за все, він частіше використовуватиме обидва пристрої у зв’язці. Можу сказати з власного досвіду: якщо є планшет, то до нього найкраще підійде недорогий iPhone , бо немає сенсу переплачувати і дублювати ті самі функції. У цьому випадку, придивіться до iPhone SE 2022 – це найдешевший iPhone на сьогодні з актуальним процесором (А15 Bionic), але не найпотужнішою батареєю, який отримуватиме оновлення ще не один рік.

Основна перевага iPhone SE крім начинки – ціна: смартфон коштує близько 16 тисяч гривень на момент написання статті, але якщо постаратися, можна знайти ще дешевше. Але в жодному разі не купуйте iPhone SE 2020 – смартфон далеко не ідеальний (дуже слабкий акумулятор), зате коштує приблизно стільки ж і помітно поступається у продуктивності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найвигідніший iPhone у 2022

Якщо хочете потрапити в крапку і не пошкодувати про витрачені гроші, отримавши в руки найбільш вдалий смартфон — купуйте iPhone 12. Минулого року найвигіднішим варіантом був iPhone 11, але зараз це саме iPhone дворічної давності. У ньому встановлений досі новий процесор А14 Bionic, відмінні камери, а ще він має форм-фактор моделей останніх років і, звичайно ж, Face ID.

До речі, iPhone 12 у базі має 64 Гб – ідеальний варіант для тих, хто не планує забивати пам’ять музикою або фотками, використовуючи лише програми. Та й батарея без проблем витримає добу без заряджання. Але найапетитніше виглядає ціна на смартфон – від 20 тисяч.

Найкращий Айфон 2022

Втім, якщо готові гарненько витратитися на Айфон, то вам неодмінно потрібно купувати iPhone 13 Pro: його потрібно брати будь-що-будь прямо зараз. Справа в тому, що флагман дуже сильно подешевшав з моменту виходу, і ніхто не знає, скільки це продовжиться. В офіційному роздробі ціна iPhone 13 Pro коливається в районі 45 тисяч гривень і навіть перевалює за неї.

Тут вам і гарна камера, і великий 6,1-дюймовий OLED-дисплей, і сильний акумулятор. Зрештою, це флагман, який буде актуальним ще дуже довго (і, до речі, майже нічим не відрізнятиметься від iPhone 14), а деякі купували його помітно дорожче. Загалом, справжній подарунок не інакше. Сумніваюся, що iPhone 13 Pro може подешевшати ще сильніше найближчим часом навіть попри швидкий вихід нового iPhone . Тож, якщо є гроші, обов’язково купуйте цю модель.

Трохи дешевше обійдеться звичайний iPhone 13 – крута модель, яка мало чим відрізняється від прошки, але коштуватиме дешевше. Упевнений, отримайте величезне задоволення від використання смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Android
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024