Який iPhone вибрати після Android в 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливо, ви не знали, але щодня у світі сотні тисяч людей змінюють смартфони. Хтось переходить з Android на iOS, хтось вважає за краще оновитися, не виходячи за межі однієї операційної системи. Але нам, звичайно ж, цікаві ті випадки, коли перехід відбувається на iOS: при цьому, у кожного нового користувача виникає питання – а який iPhone купити першим ? Варіантів маса: є дорожче, дешевше, більше або компактніше. Цим же питанням став один з читачів, тому ми постараємося підказати, який iPhone купити після Android .

Який недорогий iPhone купити в 2022

Наш читач вже вибрав iPad 2021, тому, швидше за все, він частіше використовуватиме обидва пристрої у зв’язці. Можу сказати з власного досвіду: якщо є планшет, то до нього найкраще підійде недорогий iPhone , бо немає сенсу переплачувати і дублювати ті самі функції. У цьому випадку, придивіться до iPhone SE 2022 – це найдешевший iPhone на сьогодні з актуальним процесором (А15 Bionic), але не найпотужнішою батареєю, який отримуватиме оновлення ще не один рік.

Основна перевага iPhone SE крім начинки – ціна: смартфон коштує близько 16 тисяч гривень на момент написання статті, але якщо постаратися, можна знайти ще дешевше. Але в жодному разі не купуйте iPhone SE 2020 – смартфон далеко не ідеальний (дуже слабкий акумулятор), зате коштує приблизно стільки ж і помітно поступається у продуктивності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найвигідніший iPhone у 2022

Якщо хочете потрапити в крапку і не пошкодувати про витрачені гроші, отримавши в руки найбільш вдалий смартфон — купуйте iPhone 12. Минулого року найвигіднішим варіантом був iPhone 11, але зараз це саме iPhone дворічної давності. У ньому встановлений досі новий процесор А14 Bionic, відмінні камери, а ще він має форм-фактор моделей останніх років і, звичайно ж, Face ID.

До речі, iPhone 12 у базі має 64 Гб – ідеальний варіант для тих, хто не планує забивати пам’ять музикою або фотками, використовуючи лише програми. Та й батарея без проблем витримає добу без заряджання. Але найапетитніше виглядає ціна на смартфон – від 20 тисяч.

Найкращий Айфон 2022

Втім, якщо готові гарненько витратитися на Айфон, то вам неодмінно потрібно купувати iPhone 13 Pro: його потрібно брати будь-що-будь прямо зараз. Справа в тому, що флагман дуже сильно подешевшав з моменту виходу, і ніхто не знає, скільки це продовжиться. В офіційному роздробі ціна iPhone 13 Pro коливається в районі 45 тисяч гривень і навіть перевалює за неї.

Тут вам і гарна камера, і великий 6,1-дюймовий OLED-дисплей, і сильний акумулятор. Зрештою, це флагман, який буде актуальним ще дуже довго (і, до речі, майже нічим не відрізнятиметься від iPhone 14), а деякі купували його помітно дорожче. Загалом, справжній подарунок не інакше. Сумніваюся, що iPhone 13 Pro може подешевшати ще сильніше найближчим часом навіть попри швидкий вихід нового iPhone . Тож, якщо є гроші, обов’язково купуйте цю модель.

Трохи дешевше обійдеться звичайний iPhone 13 – крута модель, яка мало чим відрізняється від прошки, але коштуватиме дешевше. Упевнений, отримайте величезне задоволення від використання смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.